Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar Boontjes maaltijd

Behoefte aan een kant en klaar maaltijd met Boontjes? Misschien wel een recept zoals bijv. Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een warme makkelijke maaltijd is dan misschien iets voor jou. Zo’n magnetronmaaltijd van een bekende partij als www.foodconnect.nl bereid je razendsnel. Eventjes in de oven (550 watt) of magnetron en het is helemaal klaar om te eten. In relatief korte tijd geniet je van een heerlijke maaltijd. Vergeet niet: diepvriesmaaltijden met Boontjes zijn tegenwoordig een stuk gezonder. Indien gewenst gluten en lactose vrij en boordevol vitamines. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. Een kant en klare maaltijd van bijvoorbeeld Regiomeal en Handgraaf maaltijden doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

De voordelen van een thuismaaltijd met Boontjes

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Handgraaf maaltijden “kook” je binnen mum van tijd (meestal korter dan tien minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • Genoeg te kiezen (denk aan Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (minimale afname vaak 3 gerechten)
  • Kies uit dagvers, koelvers of vriesvers
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes)

Welke maaltijd aan huis service bezorgt stoommaaltijden met Boontjes?

Magnetronmaaltijden met Boontjes zijn erg gangbaar. Een “makkelijk” menu. Vrijwel elke maaltijd bezorgservice geeft hier dan ook gehoor aan. Denk aan MyCooks of Food Connect. Goed om te weten: meestal heb je te maken met een nieuw menu per week. Op dit moment is het week woensdag 24 feb. Open het weekmenu van jouw aanbieder, en zie of een Boontjes diepvriesmaaltijd er deze week tussen staat. Is dit niet het geval? Geen probleem. Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Neem nu zoiets als Visstukjes in kruidensaus of Beef Squats. Welke organisatie bezorgt maaltijden jouw woonplaats? Check nu welke organisaties bijvoorbeeld bezorgen in Kant en klaar maaltijden Middelburg.

Boontjes kant en klare maaltijdenaanvragen maaltijd

Boontjes kant en klaar maaltijd week woensdag 24 feb
Geen actuele kant en klaar maaltijd met Boontjes aangetroffen. Ontdek nu alle Kant en klaar maaltijden vergelijken, handig bij elkaar.


Voorgekookte Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook maaltijd bezorgen

Een lekkere maaltijd bereiden kan iedereen. Een populair kant en klaar gerecht met Boontjes is natuurlijk Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Hoe warm ik dit op? Eenvoudig: eventjes in je magnetron op zo’n 550 watt. Lees altijd vooraf de instructies. Het gros van de dagverse maaltijden maak je zo klaar. Zo makkelijk kan het dus ook met een ouderen-maaltijd als Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten en Stukjes rundvlees in saus. Thuis maaltijden (voor senioren) met Boontjes bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagverse gerechten: dezelfde dag nog gekookt en genuttigd.
  • Koelverse producten: De maaltijd houd je om en nabij een week op 7 graden in je koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Deze gerechten kan een langere tijd in vriezer bewaard worden

Lees eerst de manier van opwarmen van de makkelijke maaltijd voor ouderen
Leveranciers van maaltijden als Vers bij u thuis en ook Bofrost vermelden dit vrijwel altijd netjes. De bereidingswijze kan je bekijken op de doos van de Boontjes kant en klare warme maaltijd. Misschien ook eens proberen: Stamppot Witlof kant en klaar maaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Neem gerust contact op met de betreffende maaltijdservice.