Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd door Uitgekookt!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar Hachee maaltijd

Interesse in een kant en klaar maaltijd met Hachee? Genieten van iets zoals Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen? Heb je doorgaans geen zeeën van tijd? Een dagverse makkelijke maaltijd is waarschijnlijk meer dan welkom. Een dergelijke magnetronmaaltijd afkomstig van bijv. www.vansmaak.nl is zo opgewarmd. Een paar minuten in de oven (vaak op 500 – 600 watt) of magnetron en je kunt aan tafel gaan. In relatief korte tijd kan je een prima gerecht nuttigen. Goed om te weten: diepvriesmaaltijden met Hachee zijn best gezond. Weinig kunstmatige toevoegingen en bomvol met eiwitten. De smaak wordt ook steeds beter. Een kant en klare maaltijd van onder andere Ding Dong en niet te vergeten Mathijs Maaltijdbox is al jaren in trek bij de vaste klanten.

Het grote voordeel van een thuismaaltijd met Hachee

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Maaltijdenexpres maak je supersnel warm (enkele minuten in de magnetron, of in de oven)
  • Geen “neppe” smaak, lekker vers
  • Genoeg te kiezen (denk aan Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (houd rekening met minimale afname van 3 gerechten)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst)

Welke maaltijd aan huis service biedt stoommaaltijden met Hachee?

Magnetronmaaltijden met Hachee zijn zeer in trek. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Het gros van de maaltijd bezorgservice verkoopt het al jaren. Voorbeelden zijn Easy Meal of Maaltijdservice.nl. Let op: het menu is vaak elke 7 dagen weer anders. Op dit moment is het week maandag 14 jun. Download het weekmenu, en kom erachter of een Hachee diepvriesmaaltijd er deze week tussen staat. Staat het er niet tussen? Jammer, maar gelukkig: Je kunt nog veel meer gerechten kiezen. Wat dacht je van Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel / Garnalensoep. Welke maaltijdservice bezorgt bij jou? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Kant en klaar maaltijden Dordrecht.

Hachee kant en klare maaltijdenaanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket


zoek maaltijdservice

Hachee kant en klaar maaltijd week maandag 14 jun
Ons systeem heeft nog geen kant-en-klaar maaltijden met Hachee aangetroffen. Open alle Kant en klaar maaltijden vergelijken op 1 plek.


Voorgekookte Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen maaltijd bezorgen

Een voedzame maaltijd bereiden is niet moeilijk. Een voorbeeld van een lekker kant en klaar gerecht met Hachee is natuurlijk Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Hoe maak ik dit klaar? Simpel: plaats het max. 10 minuten in de magnetron op rond de 700 watt. Raadpleeg altijd de verpakking. De meeste dagverse maaltijden bereid je zo. Hetzelfde geldt voor een opwarm-maaltijd als Kruudmoes met gortepap en Kipfilet mosterdsaus. Thuis maaltijden voor senioren met Hachee vind je in verschillende “versies”:

  • Dagverse gerechten: dezelfde dag nog gekookt en genuttigd.
  • Koelverse producten: De maaltijd bewaar je een aantal dagen in de koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Geschikt om langer te bewaren.

Bekijk instructies op verpakking van de makkelijke maaltijd voor ouderen
Maaltijdservices zoals Vers Voor Thuis en ook Uitgekookt vermelden dit vrijwel altijd netjes. Het stappenplan vind je op de buitenkant van de Hachee kant en klare warme maaltijd. Een populaire maaltijd is bijvoorbeeld: Nasi goreng kant en klaar maaltijd. Niet duidelijk? De maaltijdservice-klantenservice staat voor je klaar.