Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd door Uitgekookt!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar Nasi goreng maaltijd

Behoefte aan een kant en klaar maaltijd met Nasi goreng? Misschien wel een recept zoals bijv. Nasi goreng speciaal, kip in satésaus? Heb je doorgaans geen zeeën van tijd? Een (diepvries) makkelijke maaltijd kan je in die zin uit de brand helpen. Een magnetronmaaltijd van een aanbieder als www.coop.nl bereid je razendsnel. Slechts een paar minuten in oven (vaak op 500 – 600 watt) of magnetron en smullen maar. In een paar minuten kan je aanschuiven aan tafel en genieten. We vermelden het graag: diepvriesmaaltijden met Nasi goreng worden steeds gezonder. Weinig e-nummers en bomvol met eiwitten. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. Een kant en klare maaltijd van bijvoorbeeld Uitgekookt en niet te vergeten Diepvriesman doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Het comfort van een thuismaaltijd met Nasi goreng

  • De koelverse maaltijden van bijv. Aldi “kook” je binnen mum van tijd (gemiddeld zo’n 6 minuten)
  • Geen “neppe” smaak, lekker vers
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Nasi goreng speciaal, kip in satésaus)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (bij 3 gerechten of meer)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Haal ook andere menu’s in huis (bijv. Biogarde)

Welke maaltijd aan huis service biedt stoommaaltijden met Nasi goreng?

Magnetronmaaltijden met Nasi goreng zijn onverminderd populair. Een “makkelijk” menu. Vrijwel elke maaltijd bezorgservice biedt het dan ook aan. Denk aan Puur Culinair en niet te vergeten Regiomeal. Echter: het menu is vaak elke 7 dagen weer anders. Momenteel leven we in week maandag 14 jun. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en bekijk of een Nasi goreng diepvriesmaaltijd er op dit moment tussen staat. Niet gevonden? Niks aan de hand. Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Neem nu zoiets als Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook en Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem. Welke maaltijdservice bezorgt bij jou? Bekijk meteen de beste aanbieders in bijvoorbeeld Kant en klaar maaltijden Goes.

Nasi goreng kant en klare maaltijdenaanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket


zoek maaltijdservice

Nasi goreng kant en klaar maaltijd week maandag 14 jun
Ons systeem heeft nog geen kant-en-klaar maaltijden met Nasi goreng aangetroffen. Open alle Dagverse maaltijden in ons overzicht.


Voorgekookte Nasi goreng speciaal, kip in satésaus maaltijd bezorgen

Een smaakvol gerecht bereiden kan iedereen. Een voorbeeld van een lekker kant en klaar gerecht met Nasi goreng is vanzelfsprekend Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Hoe warm ik dit op? Eenvoudig: een paar minuten in de magnetron op om en nabij 500 watt. Check altijd de instructies. Vaak kan je een dagverse maaltijd zo “koken”. Dit is niet anders voor bijv. een diepvriesmaaltijd zoals Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie of Macaroni, groenten-tomatensaus. Thuis maaltijden voor senioren met Nasi goreng bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagverse gerechten: dezelfde dag bereid en het meest gezond
  • Koelverse producten: Het gerecht bewaar je ongeveer 7 dagen op 7 graden in je koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Voor in de vrieskist.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de makkelijke kant en klaar maaltijd
Leveranciers van maaltijden als Ding Dong en Eet Gemak zijn hier doorgaans heel helder over. De details vind je terug op het label van de Nasi goreng kant en klare warme maaltijd. Kies eens voor een ambachtelijke Lekkerbekje kant en klaar maaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Bel/mail/chat dan met de maaltijdservice.