Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar Speklap maaltijd

Interesse in een kant en klaar maaltijd met Speklap? Genieten van iets zoals Rode bieten met een speklap en jus? Maar heb je maar weinig tijd? Een warme makkelijke maaltijd is dan misschien iets voor jou. Zo’n magnetronmaaltijd van bijvoorbeeld www.maaltijdgemak.nu “kook” je heel eenvoudig. Slechts een paar minuten in oven (vaak op 500 – 600 watt) of magnetron en smullen maar. In korte tijd geniet je van een heerlijke maaltijd. Wist jij dat? diepvriesmaaltijden met Speklap zijn al veel gezonder dan 5 jaar geleden. Weinig kunstmatige toevoegingen en voldoende vlees. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. Een kant en klare maaltijd van onder meer Diepvriesman en Wesselius maaltijden is al jaren in trek bij de vaste klanten.

Het comfort van een thuismaaltijd met Speklap

  • De koelverse maaltijden van bijv. Maaltijd service staan snel op tafel (binnen 7 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Rode bieten met een speklap en jus)
  • Gratis bezorgd, thuis of op je werk (vaak moet je wel 3 gerechten kiezen)
  • Koelvers, vriesvers of dagvers
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen)

Welke maaltijd aan huis service levert stoommaaltijden met Speklap?

Magnetronmaaltijden met Speklap zijn nog altijd een hardloper. Een “makkelijk” menu. Vrijwel elke maaltijd bezorgservice heeft het in het assortiment. Ga het zelf maar eens na bij bijvoorbeeld Gewoon lekker thuis en natuurlijk Willem & Drees. Vergeet niet: meestal heb je te maken met een nieuw menu per week. De huidige week is week woensdag 20 jan. Open het weekmenu van jouw aanbieder, en bekijk of een Speklap diepvriesmaaltijd beschikbaar is. Staat het er niet tussen? Jammer, maar gelukkig: Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Wat dacht je van Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes of natuurlijk Asperge beenhamschotel met kip. Kan jij deze thuis laten komen? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Kant en klaar maaltijden Huizen.

Speklap kant en klare maaltijdenaanvragen maaltijd

Speklap kant en klaar maaltijd week woensdag 20 jan
0 kant en klaar maaltijden met Speklap aangetroffen. Bekijk alle Thuismaaltijden en vind jouw gerecht.


Voorgekookte Rode bieten met een speklap en jus maaltijd bezorgen

Een smaakvol gerecht regelen is voor iedereen weggelegd. Een aantrekkelijk kant en klaar gerecht met Speklap is vanzelfsprekend Rode bieten met een speklap en jus. Hoe maak ik dit klaar? Simpel: een paar minuten in de magnetron op ongeveer 550 watt. Lees altijd vooraf de instructies. Vaak kan je een dagverse maaltijd zo “koken”. Dit werkt ook zo met een tafeltje-dekje maaltijd als Champignonsoep of juist Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.. Thuis maaltijden (voor senioren) met Speklap bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagverse gerechten: dezelfde dag bereid en het meest gezond
  • Koelverse producten: Het eten houd je om en nabij een week op 7 graden in je koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de makkelijke diepvriesmaaltijd
Aanbieders zoals Food Connect of Uitgekookt zijn hier doorgaans heel helder over. De “handleiding” vind je op de doos van de Speklap kant en klare warme maaltijd. Kies eens voor een ambachtelijke Kebab kant en klaar maaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Neem dan contact op met de maaltijdservice.