Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd door Uitgekookt!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar Spinazie maaltijd

Ben jij op zoek naar een kant en klaar maaltijd met Spinazie? Bijvoorbeeld iets culinairs zoals Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen? Schiet het koken er alleen vaak bij in? Een warme makkelijke maaltijd kan dan een hele redding zijn. Een magnetronmaaltijd van een aanbieder als www.alleszelf.nl “kook” je heel eenvoudig. Max. 10 minuutjes in de oven (vaak op 500 – 600 watt) of magnetron en je kunt het direct nuttigen. In korte tijd eet je een degelijke maaltijd. Het goede nieuws: diepvriesmaaltijden met Spinazie worden steeds gezonder. Weinig kunstmatige toevoegingen en ‘t bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. Een kant en klare maaltijd van bijvoorbeeld Wesselius maaltijden en natuurlijk Mathijs Maaltijdbox ontvangt veel positieve recensies.

Het gemak van een thuismaaltijd met Spinazie

  • De koelverse maaltijden van bijv. Maaltijdservice.nl bereid je enorm snel (5 – 10 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • Genoeg te kiezen (denk aan Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (bij 3 gerechten of meer)
  • Kies uit dagvers, koelvers of vriesvers
  • Haal ook andere menu’s in huis (bijv. Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng)

Welke maaltijd aan huis service biedt stoommaaltijden met Spinazie?

Magnetronmaaltijden met Spinazie worden vaak gekozen. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Vrijwel elke maaltijd bezorgservice heeft het in het assortiment. Check het maar bij onder andere Etume en vanzelfsprekend Meat&Meals. Goed om te weten: de menu’s wisselen vaak per week. We leven nu in week maandag 14 jun. Navigeer naar het menu van deze week, en achterhaal of een Spinazie diepvriesmaaltijd er op dit moment tussen staat. Kan je het niet vinden? Jammer, maar gelukkig: Er is nog zoveel meer. Ga eens voor een maaltijd zoals Rookworst met stamppot boerenkool en Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen. Welke maaltijdservice bezorgt bij jou? Bekijk meteen de beste aanbieders in bijvoorbeeld Kant en klaar maaltijden Eindhoven.

Spinazie kant en klare maaltijdenaanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket


zoek maaltijdservice

Spinazie kant en klaar maaltijd week maandag 14 jun
Geen actuele kant en klaar maaltijd met Spinazie aangetroffen. Check het overzicht met alle Maaltijdservice in ons overzicht.


Voorgekookte Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen maaltijd bezorgen

Een voedzame maaltijd “koken” is niet moeilijk. Een voorbeeld van een lekker kant en klaar gerecht met Spinazie is natuurlijk Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Hoe maak ik dit klaar? Simpel: plaats het max. 10 minuten in de magnetron op ruwweg 675 watt. Op de verpakking staan de details. De meeste dagverse maaltijden bereid je zo. Dit werkt ook zo met een tafeltje-dekje maaltijd als Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes en Varkensfilet in jus. Thuis maaltijden voor senioren met Spinazie zijn er in verschillende soorten:

  • Dagverse gerechten: altijd het meest gezond
  • Koelverse producten: De maaltijd bewaar je ongeveer 7 dagen in de koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Geschikt om langer te bewaren.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de makkelijke maaltijd
Aanbieders zoals Regiomeal of 3B Diner geven dit concreet aan. De “handleiding” tref je aan op de doos van de Spinazie kant en klare warme maaltijd. Bekijk ook deze maaltijd: Macaroni kant en klaar maaltijd. Niet duidelijk? Neem dan contact op met de maaltijdservice.