Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar Spruitjes maaltijd

Ben jij op zoek naar een kant en klaar maaltijd met Spruitjes? Bijvoorbeeld iets culinairs zoals Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen? Maar ontbreekt het je aan tijd? Een dagverse makkelijke maaltijd kan je in die zin uit de brand helpen. Een magnetronmaaltijd van een aanbieder als www.thuisafgehaald.nl staat zo op tafel. Luttele minuutjes in je oven (550 watt) of magnetron en je kunt aan tafel gaan. Binnen 10 minuten eet je een degelijke maaltijd. Vergeet niet: diepvriesmaaltijden met Spruitjes zijn tegenwoordig een stuk gezonder. Indien gewenst gluten en lactose vrij en bomvol met eiwitten. De smaak wordt ook steeds beter. Een kant en klare maaltijd van onder meer COOP en niet te vergeten Puur Culinair wordt niet voor niets vaak besteld door trouwe consumenten.

Het grote voordeel van een thuismaaltijd met Spruitjes

  • De diepvries-gerechten van onder meer Buitendijk maaltijden “kook” je binnen mum van tijd (max 10 minuten)
  • Heerlijk van smaak
  • Veel keuze (bijv. Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (bij 3 gerechten of meer)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Pilav)

Welke maaltijd aan huis service biedt stoommaaltijden met Spruitjes?

Magnetronmaaltijden met Spruitjes zijn onverminderd populair. Met name geliefd onder onderen. Bijna iedere maaltijd bezorgservice geeft hier dan ook gehoor aan. Voorbeelden zijn MyCooks en natuurlijk Jan Linders. Alleen: het aanbod kan veranderen per week. De huidige week is week woensdag 24 feb. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en kom erachter of een Spruitjes diepvriesmaaltijd beschikbaar is. Niet gevonden? Geen probleem. Er bestaan voldoende heerlijke alternatieven. Denk aan Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot of natuurlijk Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen. Kan jij deze thuis laten komen? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Kant en klaar maaltijden Rijswijk.

Spruitjes kant en klare maaltijdenaanvragen maaltijd

Spruitjes kant en klaar maaltijd week woensdag 24 feb
Ons systeem heeft nog geen kant-en-klaar maaltijden met Spruitjes aangetroffen. Ga naar alle Vriesverse maaltijden, handig bij elkaar.


Voorgekookte Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen maaltijd bezorgen

Een veelzijdig diner bereiden is voor iedereen weggelegd. Een aantrekkelijk kant en klaar gerecht met Spruitjes is onder andere Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Hoe bereid ik dit? Simpel: eventjes in je magnetron op ongeveer 675 watt. Lees altijd vooraf de instructies. Het gros van de dagverse maaltijden maak je zo klaar. Zo makkelijk kan het dus ook met een ouderen-maaltijd als Varkenshaasje in pepersaus en natuurlijk Andijviestamppot, vegetarische balletjes. Thuis maaltijden (voor senioren) met Spruitjes bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagverse gerechten: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelverse producten: Het eten houd je een paar dagen in de koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Geschikt om langer te bewaren.

Bekijk instructies op verpakking van de makkelijke maaltijd
Partijen als Kievit of Royal Foods vermelden dit vrijwel altijd netjes. De “handleiding” vind je terug op het label van de Spruitjes kant en klare warme maaltijd. Kies eens voor een ambachtelijke Mexicaanse kipschotel kant en klaar maaltijd. Kan je er niet direct mee aan de slag? De maaltijdservice-klantenservice staat voor je klaar.