Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar Visschotel maaltijd

Ben jij op zoek naar een kant en klaar maaltijd met Visschotel? Genieten van iets zoals Visschotel met wortel en gebakken aardappel? Maar ontbreekt het je aan tijd? Een verse makkelijke maaltijd is dan een uitkomst. De magnetronmaaltijd van organisaties als www.kievitbv.nl bereid je razendsnel. Luttele minuutjes in je oven (vaak op 500 – 600 watt) of magnetron en het is helemaal klaar om te eten. In een paar minuten eet je een degelijke maaltijd. Het goede nieuws: diepvriesmaaltijden met Visschotel zijn tegenwoordig een stuk gezonder. Weinig zout/suiker en ‘t bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Niet onbelangrijk: het smaakt ook nog lekker. Een kant en klare maaltijd van bijvoorbeeld Buitendijk maaltijden of Budget meals is al jaren in trek bij de vaste klanten.

Het gemak van een thuismaaltijd met Visschotel

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Maaltijd service zijn zo klaar om te eten (meestal korter dan tien minuten)
  • Geen “neppe” smaak, lekker vers
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Visschotel met wortel en gebakken aardappel)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (minimale afname vaak 3 gerechten)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Maak je bestelling compleet met gevarieerde gerechten (o.a. Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel)

Welke maaltijd aan huis service biedt stoommaaltijden met Visschotel?

Magnetronmaaltijden met Visschotel zijn nog altijd een hardloper. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Zo’n beetje elke denkbare maaltijd bezorgservice biedt het dan ook aan. Denk hierbij aan partijen als Easy Meal en Handgraaf maaltijden. Echter: het menu is vaak elke 7 dagen weer anders. Het is nu week 36. Navigeer naar het menu van deze week, en zie of een Visschotel diepvriesmaaltijd er deze week tussen staat. Niet gevonden? Niks aan de hand. Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Neem nu zoiets als Zalmfilet in zoete mosterdsaus of misschien Hamlapje in jus met stamppot andijvie. Wordt het bij jou bezorgd? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Kant en klaar maaltijden Wezep.

Visschotel kant en klare maaltijdenaanvragen maaltijd

Visschotel kant en klaar maaltijd week 36
We hebben geen kant en klaar maaltijden met Visschotel gevonden. Check het overzicht met alle Kant en klaar maaltijden vergelijken voor het weekmenu.


Voorgekookte Visschotel met wortel en gebakken aardappel maaltijd bezorgen

Een smaakvol gerecht regelen gaat snel en moeiteloos. Een voorbeeld van een lekker kant en klaar gerecht met Visschotel is bijvoorbeeld Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Op welke manier maak ik dat klaar? Dat gaat heel easy: warm het even op in je magnetron op om en nabij 700 watt. Check altijd de instructies. Meestal kan je een dagverse maaltijd zo bereiden. Dit geldt dus ook vaak voor een maaltijd als Speklapje in jus en natuurlijk Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot. Thuis maaltijden (voor senioren) met Visschotel bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagverse gerechten: extreem vers en gezond
  • Koelverse producten: Het eten bewaar je ongeveer een week in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Lang bewaren, handig om achter de hand te hebben.

Check de bereidingswijze op het karton van de makkelijke maaltijd voor ouderen
Aanbieders zoals Diepvriesman en ook 3B Diner zijn hier doorgaans heel helder over. De instructies vind je op het label van de Visschotel kant en klare warme maaltijd. Bekijk ook deze maaltijd: Hachee kant en klaar maaltijd. Vragen? Neem gerust contact op met de betreffende maaltijdservice.