Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar Zuurkool maaltijd

Trek in een kant en klaar maaltijd met Zuurkool? Genieten van iets zoals Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een verse makkelijke maaltijd is dan een uitkomst. Zo’n magnetronmaaltijd van een bekende partij als www.dingdong.nu bereid je razendsnel. Luttele minuutjes in je oven (plusminus op 560 watt) of magnetron en je kunt aanvallen. Binnen mum van tijd kan je een prima gerecht nuttigen. We vermelden het graag: diepvriesmaaltijden met Zuurkool worden steeds gezonder. Weinig e-nummers en boordevol vitamines. Daarbovenop proeft het ook bijzonder goed. Een kant en klare maaltijd van partijen als Gewoon lekker thuis of HelloFresh doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Het gemak van een thuismaaltijd met Zuurkool

  • De menu’s van bijvoorbeeld Albert Heijn maak je supersnel warm (binnen 7 minuten)
  • De smaak is uitstekend
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (vergeet niet dat je minimaal 3 gerechten dient te kiezen)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Combineer met andere heerlijke menu’s (bijv. Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook)

Welke maaltijd aan huis service levert stoommaaltijden met Zuurkool?

Magnetronmaaltijden met Zuurkool zijn zeer in trek. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Het grootste gedeelte van de maaltijd bezorgservice geeft hier dan ook gehoor aan. Denk aan Helmink Varsseveld en vanzelfsprekend Albert Heijn. Let op: de menu’s wisselen vaak per week. Momenteel leven we in week dinsdag 26 mei. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en bekijk of een Zuurkool diepvriesmaaltijd te bestellen is. Kan je het niet vinden? Jammer, maar gelukkig: Er is nog zoveel meer. Ga eens voor een maaltijd zoals Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst of Runderhachee met rode kool. Benieuwd naar de maaltijdservices in jouw regio? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Kant en klaar maaltijden Roosendaal.

Zuurkool kant en klare maaltijdenaanvragen maaltijd

Zuurkool kant en klaar maaltijd week dinsdag 26 mei
We hebben geen kant en klaar maaltijden met Zuurkool gevonden. Open alle Koelverse maaltijden in ons overzicht.


Voorgekookte Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst maaltijd bezorgen

Een lekkere maaltijd klaarmaken kan iedereen. Een voorbeeld van een lekker kant en klaar gerecht met Zuurkool is bijv. Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hoe bereid ik dit? Eenvoudig: eventjes in je magnetron op ruwweg 575 watt. Check altijd de instructies. Het opwarmen van een dagverse maaltijd gaat doorgaans zo. Hetzelfde geldt voor een opwarm-maaltijd als Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes en natuurlijk Bloemkoolsoep. Thuis maaltijden (voor senioren) met Zuurkool zijn er in 3 vormen:

  • Dagverse gerechten: extreem vers en gezond
  • Koelverse producten: Het menu houd je om en nabij een week in de koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Check de bereidingswijze op het karton van de makkelijke thuismaaltijd
Maaltijdservices zoals Diepvriesman of Marley Spoon melden dit altijd duidelijk. De “handleiding” kan je bekijken op de doos van de Zuurkool kant en klare warme maaltijd. Misschien ook eens proberen: Lasagna kant en klaar maaltijd. Is het niet helder? Neem gerust contact op met de betreffende maaltijdservice.