Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Beste kant en klaar maaltijden

Als het gaat om kant en klaar maaltijden dan is er enorm veel te kiezen. Allereerst zijn er al tal van aanbieders. Apetito, Uitgekookt, Maaltijdservice.nl of Vers aan tafel zijn maar zo een aantal populaire organisaties die landelijk (gratis) warme maaltijden bezorgen. Met name ouderen maken er gebruik van. Heb je eenmaal een geschikte maaltijdservice gevonden die ook bij jou bezorgt? Dan is er ook nog eens een enorme keuze aan maaltijden. Hollandse, Oosterse, Vis, Vlees of Vegetarische gerechten. Tegenwoordig is bijna alles mogelijk op het gebied van kant-en klaar.

  1. Oud-Hollandse maaltijden (bijvoorbeeld hachee met rode bietjes)
  2. Oosterse-gerechten (denk aan Nasi Goreng of kip saté)
  3. Wereldgerechten (hierbij kun je denken aan Hongaarse Goulash)
aanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket
zoek maaltijdservice

De lekkerste kant en klaar maaltijden laten bezorgen

De markt van kant-klaar-maaltijden maakt een sterkte ontwikkeling door. Een aantal jaren geleden was de keuze maar beperkt. Je had een paar simpele gerechten als aardappels met een stuk vlees of macaroni die je thuis kon opwarmen. Tegenwoordig is het assortiment enorm groot. Je bestelt nu ook zonder problemen heerlijke (culinaire) gerechten zoals Spaanse paëlla met kip, groenten en vis of Runderlasagne bolognese & groenten. Gerechten waar je vroeger urenlang voor in de keuken moest staan, zet je nu in minder dan 10 minuten op tafel!

Voorbeelden van zeer populaire kant-en-klaar maaltijden zijn:

  • Lasagne van zalm, spinazie & trostomaat
  • Varkenshaas, champignon-roomsaus & rijst
  • Kalfslapjes ossobuco & gebakken aardappelen

Diepvriesmaaltijden ook beschikbaar bij de supermarkt

Waar je vroeger afhankelijk was van de plaatselijke verzorger van “Tafeltje Dekje”, kan je tegenwoordig ook je diepvries/magnetronmaaltijden online bestellen bij de supermarkt. Supers als Albert Heijn en Plus bieden een ruim assortiment met heerlijke maaltijden die je in een paar minuten kunt opwarmen in je magnetron. Zo is de Lasagne bolognese van de PLUS al beschikbaar vanaf €2,79. Bij supermarkten vind je de kant en klaar maaltijden vaak stukken goedkoper dan bij een Vers aan tafel of Apetito. Houdt er wel rekening mee dat je bij supermarkten vaak nog 5 euro bezorgkosten betaalt.