Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Over Kantenklaarmaaltijden.com

Kantenklaarmaaltijden.com biedt informatie over kant-en-klaar maaltijden in de breedste zin van het woord. Wij focussen ons met onze informatie met name op senioren, hulpbehoevenden en jonge gezinnen. U kunt hier lezen wat voor soort leveranciers er zijn, wat voor maaltijden u kunt kiezen en wat de kosten zijn.

Adresgegevens Kantenklaarmaaltijden.com
Dokter van Deenweg 162
8025BM
Zwolle

Wat doen wij voor u?
Wij helpen u bij uw zoektocht naar maaltijden aan huis. Zo kunt u via deze website veel informatie lezen over verschillende (landelijke) leveranciers. Daarnaast bieden wij informatie over de verschillende soorten maaltijden die er zijn en wat de kosten ongeveer zijn. Door gebruik te maken van de zoekfunctie op de homepage komt u uit op Maaltijdbutler.nl. Daar vindt u suggesties van lokale en landelijke leveranciers in uw woonplaats.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van maaltijdservices?
Kantenklaarmaaltijden.com werkt samen met verschillende leveranciers van kant-en-klaar maaltijden. Deze leveranciers bieden een proefpakket aan via deze website. Dit proefpakket kunt u aanvragen op Maaltijdbutler.nl of op de website van de leverancier zelf. De leveranciers waar wij nu een samenwerking mee hebben zijn Uitgekookt, Vers Aan Tafel en Mealhero. Wanneer u via onze website een proefpakket aanvraagt of een bestelling plaatst bij 1 van deze leveranciers dan ontvangen wij hiervoor een vergoeding. Wanneer u via onze website een bestelling plaatst bij een van de andere leveranciers die getoond worden dan krijgen wij geen vergoeding.

Advertenties
Op kantenklaarmaaltijden.com kunt u advertenties tegengekomen van verschillende leveranciers van kant-en-klaar maaltijden:

  • Uitgekookt
  • Vers Aan Tafel
  • Mealhero