Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Kessel

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Kessel? Via deze website tref je meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook gaan we verder in op de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje instellingen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeentePeel en Maas
PlaatsKessel
Postcode5995
Website gemeentewww.peelenmaas.nl
kant-en-klaar-maaltijden-kessel

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Kessel?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Rundvlees in basilicumsaus of Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree. In onderstaande tekst beschrijven we voorbeelden van doelgroepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

  • Ouderen: 70-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De kant-en-klaar producten zijn super gezond, bevatten weinig toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij, en vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
  • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s hebben een grote impact op onze agenda. Even snel een maaltijd maken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Starters: Werk, school, de sportschool en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Kessel: welke soorten zijn er?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Kessel dan zijn er in feite 3 keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen hebben te maken met hoe groot het aanbod is, onkosten, versheid en bezorgmogelijkheden.

  1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Kessel? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Doorgaans elke week 1 keer bij je thuisbezorgd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Erg handig op het moment dat u geen keuken heeft en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-kessel

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hierna tref je een opsomming van grote keukens voor warme maaltijden in Kessel. Per aanbieder bekijk je praktische info zoals het actuele aanbod en een prijsindicatie. Klik op een aanbieder voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bedrijven van bezorgmaaltijden

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een lijst met gemeentelijke aanbieders. Voorbeelden zijn supermarkten, slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Beringe, Egchel en Baarlo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
SPAR DerksenSebastiaanstraat 126011 REEll
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
Proteion – St. JozefKloosterlaan 76019 ANWessem
Let´s Cook MaaltijdserviceDeken van Baarsstraat 6a6021 BHBudel
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Weergave met gemeentelijke bezorgservices van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Kessel

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdopties voor bedrijven.

  • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als onderneming wil je natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
  • Ook zorgcentra (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel maken zij hiervoor afspraken met landelijke bezorgers van magnetronmaaltijden in Kessel. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
  • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kinderen kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten snel op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Kessel normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos vind je de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis/vleesvervangers. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, verse gerechten met seizoensproducten en Wereldgerechten. Denk aan Pastaschotel & Kip tikka masala, witte rijst, doperwten.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 20 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Kessel.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Kessel?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,90. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,50) en toetje (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Daarnaast kan je bestellen bij de maaltijdservice Kessel. Dat zijn bijvoorbeeld cateraars en/of gespecialiseerde keuken die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Daarnaast hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Peel en Maas?
Via www.peelenmaas.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.