Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Limburg

Zoek jij opties voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Limburg? Aan de hand van deze site verstrekken we meer informatie. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Eveneens gaan we verder in op de verschillende type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar aanbieders vergelijken. Tevens kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Regio Limburg?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals gerechten als: Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do en/of Chili con carne, gehakt, rijst. In het gedeelte hierna tref je diverse groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen te beschermen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen, en natriumarm, koolhydraatarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Een baan, sport en studie wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, hobbies en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Limburg: welke zijn geschikt?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Regio Limburg dan zijn er 3 opties om uit te kiezen: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, kosten, herkomst producten en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Limburg? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Doorgaans 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeker praktisch als u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
Bekijk de mogelijkheden in Venray, Bergen Limburg, Horst aan de Maas, Venlo, Beesel, Peel en Maas, Weert, Maasgouw, Nederweert, Roermond, Roerdalen, Leudal, Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Stein, Beek, Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Beekdaelen, Voerendaal, Simpelveld, Landgraaf, Heerlen, Brunssum, Kerkrade, Mook en Middelaar en Gennep.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Limburg

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Verderop behandelen we diverse opties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgorganisaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Regio Limburg. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kinderen kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!