Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Beek

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Beek? Via onze site check je alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij gaan we verder in op de beschikbare soorten maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteBeek
PlaatsBeek
Postcode6191
Website gemeentewww.gemeentebeek.nl
kant-en-klaar-maaltijden-beek

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Beek?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een lekkere kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je hoeft niet zelf te koken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Kies bijvoorbeeld voor: Macaroni-gehakt schotel & Lamsvleesworstje, ratatouille, pandanrijst. In de box hieronder bekijk je allerlei soorten groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen in Nederland laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor 70-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. Typische voorbeelden zijn gemalen, eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, en vegetarisch, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Studeren, muziek en vrienden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Beek: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Beek dan zijn er drie opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type gerecht heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met hoe groot het aanbod is, financiën, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Beek? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-beek

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hierna verstrekken we een weergave van grote leveranciers van warme maaltijden in Beek. Per instantie check je uitleg over het huidige assortiment en de prijzen. Druk op de button van een organisatie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bedrijven van thuismaaltijden

In het schema hierna check je een database met lokale leveranciers. Voorbeelden zijn supermarkten, stichtingen, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Roerdalen, Leudal en Sittard-Geleen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
Keurslager WeversHerculeshof 136215 BCMaastricht
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
BuurtzorgAureliushof 129 A6215 SRMaastricht
De BeyartBrusselsestraat 386211 PGMaastricht
ZorgpuntClavecymbelstraat 73 a6217 CSMaastricht
Daniels KeukenCassedonk 146218 GLMaastricht
Envida MaaltijdenAbtstraat 2a6211 LSMaastricht
Veronique KooktAdres: Wethouder Sangersstraat 466191 NABeek
Overzicht met regionale bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Beek

Ook kantoren en bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met erkende leveranciers van magnetronmaaltijden in Beek. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Beek in Nederland aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op het etiket vind je een overzicht met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd kent 3 aspecten. Om te beginnen hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Denk aan Runderlapje in jus en Ribkarbonade in jus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 100 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 tot 10 minuten op 500 – 650 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Beek.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Beek?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,50) en toetje (vanaf €1,50).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice Beek. Dat zijn bijvoorbeeld cateringbedrijven en grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook hebben we nog de zorgaanbieders en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Beek?
Via www.gemeentebeek.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Ook bestaan er andere regelingen vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Maastricht Airport
 • Spaubeek