Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Roerdalen

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Roerdalen? Op deze pagina bekijk je aanvullende details. We vertellen je wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens behandelen we ook de actuele type gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan voorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je vandaag nog bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioLimburg
GemeenteRoerdalen
PlaatsRoerdalen
Postcode6077
Website gemeentewww.roerdalen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-roerdalen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Roerdalen?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Koninginnesoep met kip & Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. In onderstaand blok benoemen we allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De maaltijden zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de hersenen te beschermen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aangemalen, eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, en koolhydraatarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Families met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Studie, werk en hobby’s moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, hobby’s en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Roerdalen: wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Roerdalen dan heb je 3 opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. We vertellen je hieronder meer over aanbod, tarieven, herkomst producten en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Roerdalen? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. In de regel wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Erg handig als het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-roerdalen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder vind je een lijst met grote leveranciers van warme maaltijden in Roerdalen. Per aanbieder check je relevante zaken zoals het huidige assortiment en vanafprijs. Druk op de knop van een instantie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van thuismaaltijden

In het schema hierna tref je een verzameling lokale bedrijven. Dat zijn bijv. cateraars, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Weert, Maasgouw en Nederweert.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager BatenHoofdstraat 56077 AMSint Odiliënberg
Woonzorgcentrum St. CharlesOp de Bos 26093 NCHeythuysen
Slagerij BeulenMarkt 46074 BBMelick
BuurtzorgWilhelminalaan 6a6051 BJMaasbracht
SPAR SyncoDorpstraat 916095 AGBaexem
Proteion – De KreppelCatharina Daemenstraat 16093 KEHeythuysen
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
Ik Ook Voor Jou Robin SeurenMolenweg 576088 APRoggel
SPAR KuijpersHoogstraat 76086 BHNeer
Tabel met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Roerdalen

Ook bedrijven en kantoren bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met bekende leveranciers van magnetronmaaltijden in Roerdalen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Roerdalen zich aan moeten houden. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket vind je informatie over de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 onderdelen. Ten eerste zijn er de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes of Gebonden aspergesoep.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer 20 minuten op 120 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 12 minuten op 600 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Roerdalen.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Roerdalen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,00. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €1,00).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice Roerdalen. Het gaat hier om speciaal ingerichte keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Als laatste hebben we nog de (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Roerdalen?
Via de info op www.roerdalen.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Herkenbosch
 • Sint Odiliënberg
 • Posterholt
 • Vlodrop
 • Melick
 • Montfort
 • Botlek Rotterdam