Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Maasgouw

Wil jij vandaag nog gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Maasgouw? Middels onze site verstrekken we meer informatie. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Tevens bespreken we de verschillende type gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje aanbieders vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan zakelijke mogelijkheden bekijken. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeenteMaasgouw
PlaatsMaasgouw
Postcode6051
Website gemeentewww.gemeentemaasgouw.nl
kant-en-klaar-maaltijden-maasgouw

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Maasgouw?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals gerechten als: Tortellini met gehakt en kaas en/of Visburger met groenten. In het gedeelte hierna vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Geholpen door deze senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om gewicht te verliezen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor veel diëten en allergieën zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en diabetes, vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Afgestudeerden: Studie, hobby’s en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Maasgouw: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Maasgouw dan heb je feitelijk drie opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met assortiment, financiën, houdbaarheid en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Maasgouw? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk per 6 of 12 stuks aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing wanneer u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-maasgouw

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met populaire bedrijven voor warme maaltijden in Maasgouw. Per leverancier bekijk je relevante zaken zoals assortiment en een prijsindicatie. Tik op de button van een maaltijdvoorziening voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van opwarmmaaltijden

Hierna bieden we een opsomming van gemeentelijke bezorgservices. Voorbeelden zijn zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Horst aan de Maas, Venlo en Peel en Maas.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Kwaliteitsslagerij WolfhagenHoofdstraat 256051 AJMaasbracht
SPAR KuijpersHoogstraat 76086 BHNeer
Alle SmakenBurgemeester Beerenbroekstraat 346043 ACRoermond
De ZorggroepWesthoven 6946042 NVRoermond
Ik Ook Voor Jou Robin SeurenMolenweg 576088 APRoggel
Keurslager BatenHoofdstraat 56077 AMSint Odiliënberg
Proteion – De KreppelCatharina Daemenstraat 16093 KEHeythuysen
Woonzorgcentrum St. CharlesOp de Bos 26093 NCHeythuysen
Slagerij BeulenMarkt 46074 BBMelick
BuurtzorgWilhelminalaan 6a6051 BJMaasbracht
Overzicht met plaatselijke maaltijdservices van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Maasgouw

Ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in Maasgouw. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Maasgouw zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Als eerste zijn er de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. O.a. Push Up Meatballs & Witlof a la creme.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 25 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Maasgouw.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Maasgouw?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €6,45. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,35) en toetje (vanaf €0,90).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je je wenden tot de maaltijdservice Maasgouw. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Maasgouw?
Op www.gemeentemaasgouw.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Beegden
 • Heel
 • Stevensweert
 • Ohé en Laak
 • Maasbracht
 • Linne
 • Wessem
 • Thorn