Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Ohé en Laak

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Ohé en Laak? Via onze site bekijk je meer informatie. We leggen je uit wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens gaan we dieper in op de beschikbare soorten maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct voorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en er is heel veel variatie in het aanbod. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioLimburg
GemeenteMaasgouw
PlaatsOhé en Laak
Postcode6109
Website gemeentewww.gemeentemaasgouw.nl
kant-en-klaar-maaltijden-ohe-en-laak

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Ohé en Laak?

Houd je niet van koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Probeer onder andere: Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie of Varkensvlees, erwten, aardappelpuree. In het gedeelte hierna tref je heel uiteenlopende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Ouderen: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen en ook om mentaal gezond te blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en diabetes, vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Werk, school, hobby’s en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Ohé en Laak: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Ohé en Laak dan zijn er in feite 3 opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om de breedte van het assortiment, onkosten, smaak en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Ohé en Laak? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. In de regel 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Ideaal wanneer het koken niet meer gaat en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-ohe-en-laak

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna tref je een opsomming van landelijke aanbieders van warme maaltijden in Ohé en Laak. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig informatie als aantal maaltijden en de tarieven. Klik op de button van een leverancier om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdservices van magnetronmaaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een lijst met lokale bezorgservices. Denk dan aan stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Beegden, Echt en Maria Hoop.

LeverancierAdresPostcodePlaats
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
SPAR SyncoDorpstraat 916095 AGBaexem
Woonzorgcentrum St. CharlesOp de Bos 26093 NCHeythuysen
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
Database met gemeentelijke instellingen van senioren maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Ohé en Laak

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand behandelen we diverse opties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Organisaties laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met erkende organisaties voor magnetronmaaltijden in Ohé en Laak. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Veel thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen zo een lekkere en gezonde maaltijd eten rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Ohé en Laak zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Als eerste hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Zoals Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst en Tagliatelle, kip, paddestoelen.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 minuten op 120 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Ohé en Laak.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Ohé en Laak?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke bezorgservice werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft effect op de kosten. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €6,35. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je meer luxe? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,30) en dessert (vanaf €1,35).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Ohé en Laak. Onder andere cateringbedrijven en grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Maasgouw?
Via de info op www.gemeentemaasgouw.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij heb je soms ook recht op zorg via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.