Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Venlo

Wil jij vandaag nog kant en klaar maaltijden bestellen in Venlo? Via deze website bieden we een uitgebreide beschrijving. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder bespreken we de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteVenlo
PlaatsVenlo
Postcode5912
Website gemeentewww.venlo.nl
kant-en-klaar-maaltijden-venlo

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk actuele aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Venlo?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een verse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Scholfilet met kerrieroom uit de oven en/of Viscurry, Sajour boontjes, Couscous. In onderstaand blok beschrijven we verschillende groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Aan de hand van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor senioren is gezond eten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, en diabetes, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Studeren, sport en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Venlo: wat moet ik kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Venlo dan heb je drie opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, onkosten, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Venlo? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter elke week 1 keer bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. De oplossing in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-venlo

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder tref je een database met landelijke aanbieders van warme maaltijden in Venlo. Per leverancier check je informatie als aantal maaltijden en de tarieven. Selecteer een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdservices van senioren maaltijden

In het schema hieronder check je een lijst met kleinschalige organisaties. Dit kunnen zijn zorginstellingen, cateraars, stichtingen, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op dit platform vind je ook leveranciers in Boxmeer, Sint Anthonis en Bergen Limburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
SPAR van ElkMaasstraat 515944 CBArcen
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
Opsomming met lokale maaltijdservices van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Venlo

Ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Organisaties laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel maken zij hiervoor afspraken met bekende leveranciers van magnetronmaaltijden in Venlo. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een lekkere en gezonde maaltijd eten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het nu zelf: dagverse gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Venlo in Nederland aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd bestaat uit 3 componenten. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. O.a. Kip-tandoori met couscous, courgette en limoen en Hete Bliksem met een speklapje.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Optie 1 is ongeveer 30 minuten op 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 4 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Venlo.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Venlo?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,85. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €6,45. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en toetje (vanaf €1,25).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Venlo. We hebben het dan over cateringbedrijven en grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Daarnaast zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Venlo?
Op www.venlo.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Arcen
 • Lomm
 • Velden
 • Steyl
 • Tegelen
 • Belfeld