Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Sint Anthonis

Wil je alles weten over kant en klaar maaltijden bestellen in Sint Anthonis? Middels onze site verstrekken we meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer vertellen we meer over de diverse type gerechten. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
PlaatsSint Anthonis
Postcode5845
Website gemeentewww.sintanthonis.nl
kant-en-klaar-maaltijden-sint-anthonis

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Sint Anthonis?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Cordon Bleu met groenten & Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Hierna lees je informatie over verschillende groepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet worden producten ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Een baan, sport en studie vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Werk, hobbies en afspraken met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint Anthonis: hoe werkt dat?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Sint Anthonis dan zijn er in feite drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, budget, herkomst producten en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Sint Anthonis? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaliter 1 of 2 keer per maand aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst wanneer u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-sint-anthonis

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder bieden we een opsomming van populaire aanbieders van warme maaltijden in Sint Anthonis. Per instantie doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals assortiment en de prijzen. Klik op de knop van een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van kant-en-klaar maaltijden

In onderstaand schema check je een verzameling plaatselijke aanbieders. Dit kunnen zijn stichtingen, cateraars, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook aanbieders in Asten, Laarbeek en Venray.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
SPAR JaegersVloetweg 65841 ATOploo
Pantein ExtraDokter Kopstraat 25835 DVBeugen
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
Schema met kleinschalige organisaties van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Sint Anthonis

Ook kantoren en bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met grote leveranciers van magnetronmaaltijden in Sint Anthonis. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Sint Anthonis in de regel aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent 3 onderdelen. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst en Lamsvlees in saus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 – 40 minuten op 125 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Sint Anthonis.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Sint Anthonis?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht zie je terug in de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (vanaf €5,95. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,40) en desserts (vanaf €1,00).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid kan je bestellen bij de maaltijdservice Sint Anthonis. Het betreft professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde hebben we nog de (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Sint Anthonis?
Door middel van www.sintanthonis.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Er wordt hierbij gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Ledeacker
 • Stevensbeek
 • Westerbeek
 • Oploo
 • Wanroij
 • Landhorst
 • Rijkevoort-De Walsert