Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Noord-Brabant

Wil je alles weten over kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Noord-Brabant? Via onze site bekijk je alle belangrijke aspecten. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Verder gaan we dieper in op de verschillende type gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdservices vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen er er zijn tientallen verschillende gerechten. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Regio Noord-Brabant?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Probeer onder andere: Groenteburger, prei, aardappelen of Hachee met rode kool en gekookte aardappelen. In onderstaande tekst benoemen we voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Oudere mensen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn niet zo zout en vet en kan men eenvoudig opwarmen. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, en diabetes, natriumarm, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Studie, werk en hobby’s moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: Studie, muziek en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Noord-Brabant: welke soorten zijn er?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Regio Noord-Brabant dan zijn er 3 keuzemogelijkheden: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. We vertellen je hieronder meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, versheid en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Noord-Brabant? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Meestal per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeer geschikt indien u geen beschikking heeft over een keuken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Altena, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Roosendaal, Rucphen, Halderberge, Moerdijk, Breda, Alphen-Chaam, Etten-Leur, Zundert, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Haaren, Hilvarenbeek, Dongen, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Waalwijk, Loon op Zand, s-Hertogenbosch, Heusden, Vught, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Grave, Uden, Landerd, Gemert-Bakel, Boekel, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Meierijstad, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Heeze-Leende, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Best, Oirschot, Son en Breugel, Helmond, Someren, Asten, Laarbeek, Deurne, Boxmeer, Sint Anthonis en Cranendonck.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Noord-Brabant

Ook kantoren en bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentrums (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal werken ze samen met grote keukens voor magnetronmaaltijden in Regio Noord-Brabant. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het toedienen van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd nemen rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: voedzame gerechten in een handomdraai klaar!