Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Waalre

Direct mogelijkheden bekijken voor kant en klaar maaltijden bestellen in Waalre? Op kantenklaarmaaltijden.com check je een uitgebreide beschrijving. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder behandelen we ook de actuele type maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdservices vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteWaalre
PlaatsWaalre
Postcode5582
Website gemeentewww.waalre.nl
kant-en-klaar-maaltijden-waalre

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Waalre?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Kalkoen in witlofschotel met kaassaus en Spinazie a la creme. In de box hieronder bekijk je heel uiteenlopende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De maaltijden zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Denk bijvoorbeeld aangemalen, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en diabetes, natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Werk, sport en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Waalre: waar kan ik uit kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Waalre dan zijn er in feite 3 alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. Let goed op de verschillen in aantal maaltijden, budget, bewaaradviezen en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Waalre? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaal om de week op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Ideaal indien u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-waalre

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna vind je een weergave van landelijke bezorgers van warme maaltijden in Waalre. Per bedrijf bekijk je details als het actuele aanbod en het tarief. Klik op de button van een maaltijdvoorziening voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder bekijk je een weergave van kleinschalige bezorgservices. Onder andere stichtingen, cateraars, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op deze site vind je ook organisaties in Eersel, Bladel en Valkenswaard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Chef GJEindhovenseweg 46a5582 HTWaalre
Catering van GrunsvenKapelstraat 265591 HEHeerde
Keurslager VosBlokvenlaan 25581 GNWaalre
RobertZ afhaalrestaurantFrater Romboutsstraat 165571 KZBergeijk
ZuidZorg WijkzorgJan Deckersstraat 65591 HSHeeze
ZuidZorg WijkzorgAnna Paulownalaan 25583 BEWaalre
BuurtzorgKerkstraat 3 B5595 CXLeende
ZuidZorg WijkzorgHofpad 25595 EPLeende
Trees voor ThuisValkenswaardseweg 145582 VBWaalre
Keurslager van TongerlooDen Hof 1385582 JZWaalre
Opsomming met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Waalre

Juist bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorggroepen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak maken zij hiervoor afspraken met bekende keukens voor magnetronmaaltijden in Waalre. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd krijgen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Waalre aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Zoals Slavink in uienjus of Runderhachee, rode kool, aardappelpuree.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 – 40 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 4 tot 8 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Waalre.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Waalre?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren liggen ver uit elkaar. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €6,55. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en nagerecht (vanaf €1,50).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice Waalre. Voorbeelden zijn grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Waalre?
Door middel van www.waalre.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.