Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Bergen op Zoom

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Bergen op Zoom? Op deze pagina bekijk je tips en adviezen. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij behandelen we ook de diverse soorten maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBergen op Zoom
PlaatsBergen op Zoom
Postcode4611
Website gemeentewww.bergenopzoom.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bergen-op-zoom

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Bergen op Zoom?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en heb je geen grote keuken nodig. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Populair zijn bijvoorbeeld: Zalm remouladesaus groentemix gek aard en Varkens-groenteschotel. In de volgende paragraaf lees je informatie over verschillende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij, en koolhydraatarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies vragen veel van onze tijd. Even snel een maaltijd maken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, de sportschool en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergen op Zoom: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Bergen op Zoom dan zijn er in feite 3 opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. Hieronder lees je meer over aanbod, tarieven, smaak en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bergen op Zoom? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeker praktisch in situatie waarbij u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-bergen-op-zoom

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In onderstaand schema tref je een verzameling landelijke bezorgers van warme maaltijden in Bergen op Zoom. Per leverancier bekijk je details als aantal maaltijden en de prijzen. Druk op de button van een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instanties van bezorgmaaltijden

Hierna bieden we een verzameling regionale maaltijdservices. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, supermarkten, slagerijen, stichtingen, cateraars. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Goes, Noord-Beveland en Terneuzen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
Overzicht met kleinschalige aanbieders van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Bergen op Zoom

Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Bijgaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal werken ze samen met professionele bezorgers van magnetronmaaltijden in Bergen op Zoom. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Veel thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een smaakvolle en gezonde maaltijd eten rond half 6 in de avond.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Bergen op Zoom aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt genieten van typische Hollandse recepten, gerechten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Onder andere Spaghetti bolognese schotel of Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 20 minuten op 125 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Bergen op Zoom.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Bergen op Zoom?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke bezorgservice heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,75) en nagerecht (vanaf €1,30).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice Bergen op Zoom. Dat zijn bijvoorbeeld grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Daarnaast zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Bergen op Zoom?
Via de uitleg op www.bergenopzoom.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij kijkt men naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Halsteren
 • Lepelstraat