Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Noord-Beveland

Direct mogelijkheden bekijken voor kant en klaar maaltijden bestellen in Noord-Beveland? Via onze site check je alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Daarbij bespreken we de actuele type maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZeeland
GemeenteNoord-Beveland
PlaatsNoord-Beveland
Postcode4491
Website gemeentewww.noord-beveland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-noord-beveland

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Noord-Beveland?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals eten als: Rundvlees, rode kool, aardappelpuree of Schelvis in Dijon-mosterdsaus. In onderstaand blok tref je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aangemalen, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Studeren, hobby’s en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er zitten lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Noord-Beveland: waar kan ik uit kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Noord-Beveland dan zijn er drie varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. We vertellen je hieronder meer over aanbod, financiën, versheid en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Noord-Beveland? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk wekelijks of om de week aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch indien u zelf niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-noord-beveland

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna bieden we een database met populaire organisaties voor warme maaltijden in Noord-Beveland. Per bedrijf bieden we praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de tarieven. Tik op de knop van een bezorgservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bedrijven van senioren maaltijden

In het schema hierna check je een verzameling gemeentelijke maaltijdservices. Dat zijn bijv. cateraars, stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Vlissingen, Reimerswaal en Borsele.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
De BlideAlberdingk Thijmstraat 14532 CZTerneuzen
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
Database met kleinschalige instellingen van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Noord-Beveland

Ook kantoren en bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hierna behandelen we diverse opties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter hebben ze een overeenkomst met professionele organisaties voor magnetronmaaltijden in Noord-Beveland. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een verse en gezonde maaltijd nuttigen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Noord-Beveland in de regel aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Het avondeten bestaat uit 3 componenten. Om te beginnen hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix & Couscous, kip, mergueze worst.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Noord-Beveland.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Noord-Beveland?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (om en nabij de €6,25. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,70) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,25).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice Noord-Beveland. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tevens zijn er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Noord-Beveland?
Aan de hand van www.noord-beveland.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Kortgene
 • Colijnsplaat
 • Kamperland
 • Kats
 • Wissenkerke
 • Geersdijk