Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Reimerswaal

Wil jij vandaag nog gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Reimerswaal? Via onze site verstrekken we een uitgebreide beschrijving. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Verder gaan we verder in op de diverse soorten maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZeeland
GemeenteReimerswaal
PlaatsReimerswaal
Postcode4416
Website gemeentewww.reimerswaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-reimerswaal

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Voor wie is de maaltijdservice in Reimerswaal?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Visschotel met wortel en gebakken aardappel & Stamppot boerenkool met een varkenssaucijs. Hieronder beschrijven we diverse groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Aan de hand van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, zoutarm, en diabetes, natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. Even snel een maaltijd maken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Werk, school, de sportschool en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Reimerswaal: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Reimerswaal dan heb je feitelijk drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, financiën, smaak en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Reimerswaal? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaliter elke 2 weken afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeer geschikt indien u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-reimerswaal

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een database met bekende bedrijven voor warme maaltijden in Reimerswaal. Per bezorgservice bekijk je informatie als het soort gerechten dat ze aanbieden en de prijzen. Klik op een instelling voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van opwarmmaaltijden

In onderstaand schema bieden we een database met regionale maaltijdservices. Dat zijn bijv. supermarkten, zorginstellingen, slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Altena, Schouwen-Duiveland en Veere.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorggroep Ter WeelWillem Kosterlaan 14413 CPKrabbendijke
Tafeltje dekje CederhofCederlaan 94421 BZKapelle
Keurslager Van VelzenDorpsstraat 844413 CEKrabbendijke
BuurtzorgNoordweg 8 F4413 ACKrabbendijke
SPAR MaaltijdserviceDorpsplein 234424 CAWemeldinge
BuurtzorgWeststraat 14421 ACKapelle
VrijwilligersHuis BorselePoelvoordestraat 14431 BPs-Gravenpolder
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
SPAR HakLeklaan 2-44417 DAHansweert
Zorggroep Ter WeelMaartenbroersweg 424417 BLHansweert
Opsomming met plaatselijke leveranciers van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Reimerswaal

Ook bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende keukens voor magnetronmaaltijden in Reimerswaal. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen dan een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Reimerswaal zich aan moeten houden. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 aspecten. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Spaghetti bolognese & Stamppot prei met roomkaas.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer een half uur op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 tot 12 minuten op 500 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Reimerswaal.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Reimerswaal?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €6,10. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,50) en nagerecht (vanaf €1,00).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Reimerswaal. Denk dan aan cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Ten derde zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Reimerswaal?
Op de website www.reimerswaal.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder bestaan er andere regelingen vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Oostdijk
 • Waarde
 • Krabbendijke
 • Rilland
 • Yerseke
 • Hansweert
 • Kruiningen