Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Veere

Zoek jij opties voor kant en klaar maaltijden bestellen in Veere? Via onze site bieden we aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Ook bespreken we de huidige gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar de veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZeeland
GemeenteVeere
PlaatsVeere
Postcode4357
Website gemeentewww.veere.nl
kant-en-klaar-maaltijden-veere

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Veere?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals eten als: Rundergehakt, witlof, aardappelpuree en Chili con carne met rijst-groenteschotel. In de box hieronder lees je informatie over enkele voorbeelden van groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Jongvolwassenen: Studeren, sport en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Veere: wat zijn de mogelijkheden?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Veere dan zijn er drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijzen, kwaliteit en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Veere? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. In de regel 1 of 2 keer per maand aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Ideaal indien u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-veere

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema verstrekken we een database met erkende organisaties voor warme maaltijden in Veere. Per organisatie bieden we specificaties zoals aantal maaltijden en de kosten. Kies een maaltijdvoorziening voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel bekijk je een overzicht met kleinschalige instanties. Voorbeelden zijn slagerijen, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in West Betuwe, Gorinchem en Schouwen-Duiveland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SVRZ – SimniaSimniapad 14357 HJDomburg
SPAR MaaltijdserviceLangstraat 304374 APZoutelande
Stichting Welzijn VeereSchoolstraat 44356 BXOostkapelle
Tafel Thuis – Dé Zeeuwse KeukenDiodeweg 84338 PWMiddelburg
Slagerij GillissenWalstraat 1004381 GEVlissingen
SPAR MaaltijdserviceKerkring 174364 ANGrijpskerke
BuurtzorgKenau Hasselaarstraat 5574382 ASVlissingen
BuurtzorgKanaalstraat 674388 BKOost-Souburg
BuurtzorgDorpsplein 494363 ABAagtekerke
SPAR KesselaarKoestraat 144361 BHWestkapelle
Weergave met kleinschalige instanties van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Veere

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen hebben ze een overeenkomst met bekende keukens voor magnetronmaaltijden in Veere. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een lekkere en voedzame maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Veere specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je informatie over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Zo zijn er Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en Wereldgerechten. Denk aan Zalmfilet in saus en kip piri-piri, wokgroente, gebak. aardappelen.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit kan in ongeveer 30 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Veere.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Veere?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,00. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €1,40).

Welk type leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice Veere. Onder andere grote keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tenslotte zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Veere?
Aan de hand van www.veere.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Zoutelande
 • Biggekerke
 • Koudekerke
 • Meliskerke
 • Grijpskerke
 • Aagtekerke
 • Westkapelle
 • Domburg
 • Oostkapelle
 • Vrouwenpolder
 • Gapinge