Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden West Betuwe

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in West Betuwe? Op kantenklaarmaaltijden.com check je een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens bespreken we de actuele soorten maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je zakelijke mogelijkheden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteWest Betuwe
PlaatsWest Betuwe
Postcode4191
Website gemeentewww.westbetuwe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-west-betuwe

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in West Betuwe?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Gebakken krieltjes & Aardappelpannenkoeken. In onderstaande tekst beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De etenswaren zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, en natriumarm, koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, hobbies en vrienden hebben een grote impact op onze agenda. Een gezonde maaltijd klaarmaken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Studenten: School, werken, de sportschool en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in West Betuwe: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in West Betuwe dan zijn er 3 keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijzen, versheid en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in West Betuwe? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Vaak om de week aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst in situatie waarbij het koken niet meer gaat en wanneer opwarmen ook niet gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-west-betuwe

Vergelijk verschillende maaltijdservices

Hierna bieden we een weergave van populaire aanbieders van warme maaltijden in West Betuwe. Per bezorgservice doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals aanbod en vanafprijs. Klik op de knop van een leverancier voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdservices van opwarmmaaltijden

Hierna verstrekken we een opsomming van regionale instellingen. Denk dan aan welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars, supermarkten, slagerijen. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Tiel, Neder-Betuwe en Buren.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij van der BurgGeldersestraat 364191 BCGeldermalsen
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
Petra`s maaltijdserviceKoningin Julianaplantsoen 24181 BLWaardenburg
WittenbergzorgBernhardstraat 44175 EEHaaften
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
Voor U Gekookt De Groentetuin RuitenbergSchoutstraat 474204 BBGorinchem
Opsomming met plaatselijke leveranciers van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in West Betuwe

Juist bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentra (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak hebben ze een overeenkomst met professionele bedrijven voor magnetronmaaltijden in West Betuwe. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in West Betuwe in Nederland aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos vind je informatie over de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Chinese bami met daging smoor en Groenteburger, prei, aardappelen.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 110 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in West Betuwe.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in West Betuwe?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (vanaf €6,10. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,30) en desserts (vanaf €1,45).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice West Betuwe. Voorbeelden zijn grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente West Betuwe?
Op de website www.westbetuwe.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Vuren
 • Tricht
 • Spijk
 • Meteren
 • Geldermalsen
 • Est
 • Neerijnen
 • Opijnen
 • Waardenburg
 • Haaften
 • Hellouw
 • Tuil
 • Herwijnen
 • Heukelum
 • Deil
 • Enspijk
 • Rumpt
 • Gellicum
 • Beesd
 • Rhenoy
 • Asperen
 • Acquoy
 • Heesselt
 • Ophemert
 • Varik