Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Tiel

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Tiel? Via deze website lees je meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer gaan we verder in op de aanwezige soorten gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteTiel
PlaatsTiel
Postcode4001
Website gemeentewww.tiel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-tiel

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Tiel?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Kies bijvoorbeeld voor: Kip, sperziebonen, aardappelpuree en Kipragout champignons. In de box hieronder check je voorbeelden van doelgroepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: 70-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Via speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze producten zitten vol groenten, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om het geheugen op peil te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, eiwitrijk, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Een drukke baan, de fitness en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Tiel: waar kan ik uit kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Tiel dan heb je drie opties om uit te kiezen: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type gerecht heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, prijs, versheid en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Tiel? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Doorgaans per box van 6 gerechten bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Een uitkomst als u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-tiel

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met populaire leveranciers van warme maaltijden in Tiel. Per aanbieder bieden we uitleg over assortiment en de prijzen. Klik op de knop van een instelling om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van magnetronmaaltijden

Hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met kleinschalige bezorgservices. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, stichtingen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Renswoude, Woudenberg en Wijk bij Duurstede.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgScheeringlaan 24001 WJTiel
Slagerij KnobboutNieuwe Tielseweg 1754006 BHTiel
BuurtzorgKloostergaarde 163998 KDSchalkwijk
SPAR LakerveldWickenburghselaan 13998 JTSchalkwijk
Keurslager NotenboomKamperfoelie 124007 TLTiel
Vitras MaaltijdserviceSiependaallaan 14003 LETiel
PrivaZorgTielsestraat 6A4021 HCMaurik
De ValentijnSaffatinstraat 844021 HNMaurik
Tafeltje Dekje in TielBoerhaavelaan 724002 WDTiel
Restaurant LingewaardeGasthuislingelaan 24002 AGTiel
Tabel met lokale bezorgservices van bezorgmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Tiel

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentra (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze een overeenkomst met landelijke bezorgers van magnetronmaaltijden in Tiel. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Veel thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Tiel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt genieten van een Nederlandse stamppot, seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Aardappelpuree & Verse waldorfsalade.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer een half uur op 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 12 minuten op 550 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Tiel.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Tiel?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €6,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,25) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,90).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Daarnaast heb je natuurlijk de maaltijdservice Tiel. Voorbeelden zijn grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Tiel?
Door middel van www.tiel.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens heb je soms ook recht op zorg vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Zennewijnen
 • Kerk Avezaath
 • Wadenoijen
 • Kapel Avezaath