Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Renswoude

Direct mogelijkheden bekijken voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Renswoude? Via deze website bieden we relevante info. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder gaan we dieper in op de verschillende soorten gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioUtrecht
GemeenteRenswoude
PlaatsRenswoude
Postcode3927
Website gemeentewww.renswoude.nl
kant-en-klaar-maaltijden-renswoude

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Voor wie is de maaltijdservice in Renswoude?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals gerechten als: Reepjes kalkoenvlees in saus & Kipschnitzel. In onderstaand blok tref je heel uiteenlopende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Ouderen: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Met behulp van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze etenswaren zijn super gezond, zijn niet zo zout en vet en zijn simpel op te warmen. Voor senioren zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de werking van hersenen te stimuleren. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken schiet er dan wel eens bij in. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: School, werken, sport en andere vrijetijdsbestedingen: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Renswoude: wat moet ik kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Renswoude dan zijn er drie keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, kosten, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Renswoude? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak elke week 1 keer bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal wanneer het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-renswoude

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In onderstaand schema tref je een verzameling erkende organisaties voor warme maaltijden in Renswoude. Per aanbieder bieden we specificaties zoals assortiment en een prijsindicatie. Klik op de button van een leverancier voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdservices van senioren maaltijden

Hierna bieden we een lijst met regionale maaltijdvoorzieningen. Onder andere cateraars, stichtingen, zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Nijkerk, Putten en Veenendaal.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Catering RenswoudeBarneveldsestraat 493927 CBRenswoude
Stichting Tafeltje-Dek-JeJan Steenlaan 143941 CMDoorn
Uw Maaltijd onze ZorgBeukenlaan 663925 JLScherpenzeel
Zorggroep Ena – Huis in de WeiVijverlaan 23925 ENScherpenzeel
Slager BenKampweg 383941 HJDoorn
Charim – GroenewoudeKersentuin 13931 SRWoudenberg
QuaRijn – BeatrixJacob van Ruysdaellaan 173941 ZEDoorn
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 293945 BKCothen
De kleine schansSchans 293931 KJWoudenberg
BuurtzorgDorpsstraat 163931 EGWoudenberg
Opsomming met lokale instanties van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Renswoude

Ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. In dit soort situaties wil je graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met professionele aanbieders van magnetronmaaltijden in Renswoude. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Renswoude zich aan moeten houden. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, verse gerechten met seizoensproducten en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Pannenkoeken met appelvulling en Asperge beenham schotel.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Optie 1 is ongeveer 30 minuten op 110 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Renswoude.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Renswoude?
De kosten van de maaltijdservices variëren nogal. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,60) en toetje (vanaf €1,15).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Renswoude. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Renswoude?
Via www.renswoude.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook bestaan er andere regelingen vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.