Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Utrecht

Wil jij vandaag nog kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Utrecht? Via deze website bieden we alle belangrijke aspecten. We leggen je uit wat een maaltijdservice inhoudt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Ook vertellen we meer over de verschillende gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook organisaties vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij zakelijke mogelijkheden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Regio Utrecht?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een gezonde kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Zoals maaltijden als: Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng & Stroganoff du chef. In onderstaand blok bekijk je heel uiteenlopende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De producten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om gewicht te verliezen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet worden producten ontwikkeld. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, en natriumarm, diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. School, een drukke baan en sport/muziek wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: School, werken, sport en andere vrijetijdsbestedingen: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Utrecht: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Regio Utrecht dan heb je feitelijk drie opties om uit te kiezen: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke type maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om hoe groot het aanbod is, budget, versheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Utrecht? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Gewoonlijk elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig in situatie waarbij het koken niet meer gaat of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. IJsselstein, Lopik, Montfoort, Oudewater, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Zeist, Bunnik, De Bilt, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Soest, Amersfoort, Leusden, Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Houten en Vijfheerenlanden.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Utrecht

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Meestal maken zij hiervoor afspraken met populaire bezorgers van magnetronmaaltijden in Regio Utrecht. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je tips en info aanvragen voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zodoende een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!