Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Stichtse Vecht

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Stichtse Vecht? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en voor wie het geschikt is. Evenzeer vertellen we meer over de diverse type maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioUtrecht
GemeenteStichtse Vecht
PlaatsStichtse Vecht
Postcode3601
Website gemeentewww.stichtsevecht.nl
kant-en-klaar-maaltijden-stichtse-vecht

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Stichtse Vecht?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Selecteer bijvoorbeeld: Stamppot Hete bliksem met stroop en/of Hollandse erwtensoep met rookworst. In onderstaande tekst lees je informatie over heel uiteenlopende groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om het geheugen op peil te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: School, werken, muziek en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken lukt vaak gewoon niet. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Stichtse Vecht: hoe werkt dat?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Stichtse Vecht dan zijn er in feite drie keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, financiën, bewaaradviezen en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Stichtse Vecht? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Doorgaans elke week 1 keer afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal wanneer u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-stichtse-vecht

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna vind je een verzameling bekende bezorgers van warme maaltijden in Stichtse Vecht. Per aanbieder bieden we specificaties zoals aanbod en vanafprijs. Tik op de knop van een maaltijdvoorziening om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdservices van bezorgmaaltijden

In de volgende tabel vind je een opsomming van regionale maaltijdvoorzieningen. Bijvoorbeeld zorginstellingen, cateraars, stichtingen, slagerijen, supermarkten. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Montfoort, Oudewater en Woerden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Welzijn Stichtse VechtVondelstraat 513601 EXMaarssen
Zonnehuis MajellaDorpsstraat 753641 EBMijdrecht
De Buurvrouw UtrechtKovelaarstraat 143582 GPUtrecht
Keurslager van SchaikTroosterlaan 63571 NCUtrecht
Tympaan-De BaatKerkvaart 23641 EPMijdrecht
Slagerij Bader’sDe Passage 203641 AKMijdrecht
Cateringbedrijf het OventjeCommunicatieweg 12B3641 SEMijdrecht
Zonnehuis ZuiderhofFutenlaan 503645 GEVinkeveen
EetwinkelVoorstraat 153633 BBVreeland
Uw HuistraiteurRijksstraatweg 423631 ADNieuwersluis
Database met kleinschalige bezorgservices van senioren maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Stichtse Vecht

Ook bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Organisaties laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgorganisaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met erkende leveranciers van magnetronmaaltijden in Stichtse Vecht. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het nu zelf: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Stichtse Vecht de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je de exacte voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Zoals Forel met venkel en Doperwtenpuree.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Optie 1 is ongeveer 30 minuten op 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Stichtse Vecht.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Stichtse Vecht?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,90. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €5,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,45) en desserts (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice Stichtse Vecht. Het betreft grootschalige keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tenslotte hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Stichtse Vecht?
Op www.stichtsevecht.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Loenersloot
 • Vreeland
 • Loenen aan de Vecht
 • Kockengen
 • Nieuwersluis
 • Nieuwer Ter Aa
 • Breukelen
 • Tienhoven
 • Oud Zuilen
 • Maarssen
 • Nigtevecht