Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Woerden

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Woerden? Op deze pagina vind je aanvullende details. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en voor wie het geschikt is. Daarbij gaan we verder in op de verschillende gerecht-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioUtrecht
GemeenteWoerden
PlaatsWoerden
Postcode3447
Website gemeentewww.woerden.nl
kant-en-klaar-maaltijden-woerden

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Woerden?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals eten als: Rundvlees in jus & Minestrone maaltijdsoep. In onderstaande tekst beschrijven we verschillende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Bejaarden: 70-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor ouderen zijn voedzame gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om gewicht te verliezen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Denk bijvoorbeeld aaneiwitrijk, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, en diabetes, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Werk, hobbies en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten lukt vaak gewoon niet. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Woerden: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Woerden dan heb je feitelijk drie opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, prijzen, versheid en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Woerden? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk elke 2 weken afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeer geschikt wanneer u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-woerden

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder verstrekken we een database met populaire keukens voor warme maaltijden in Woerden. Per leverancier vind je praktische info zoals het type maaltijden en het tarief. Klik op een leverancier voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met kleinschalige organisaties. Denk dan aan zorginstellingen, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in IJsselstein, Lopik en Oudewater.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij GroeneveldTournoysveld 1053443 ESWoerden
Slagerij van VuurenTwijnstraat 523511 ZMUtrecht
Tafeltje DekjeNieuwendijk 753443 BJWoerden
Keurslager van KesterenKruisstraat 33441 BWWoerden
Stichting U CentraalPieterskerkhof 163512 JRUtrecht
GazaDorpsstraat 703481 ENHarmelen
Slagerij van SchipBalijelaan 163521 GRUtrecht
Keurslager PottSmaragdplein 2233523 EHUtrecht
BuurtzorgKerkweg 43465 JJDriebruggen
De RijnhovenTouwslagerslaan 13454 GVDe Meern
Tabel met regionale bedrijven van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Woerden

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen werken ze samen met bekende leveranciers van magnetronmaaltijden in Woerden. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Ook thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een smakelijke en gezonde maaltijd eten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Woerden normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je informatie over de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Het avondeten wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijv. Lasagna bolognese en Ossestaartsoep.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer een half uur op 110 – 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 12 minuten op 600 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Woerden.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Woerden?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €5,85. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,35) en toetje (vanaf €1,30).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice Woerden. Onder andere grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tenslotte zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Woerden?
Aan de hand van www.woerden.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Kamerik
 • Harmelen
 • Zegveld