Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Oudewater

Wil je kant en klaar maaltijden bestellen in Oudewater? Via onze site bieden we alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens vertellen we meer over de beschikbare soorten gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioUtrecht
GemeenteOudewater
PlaatsOudewater
Postcode3421
Website gemeentewww.oudewater.nl
kant-en-klaar-maaltijden-oudewater

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Oudewater?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Zoals eten als: Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst & Stukjes rundvlees in jus. In onderstaande tekst benoemen we diverse groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de werking van hersenen te stimuleren. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, gemalen, glutenvrij, zoutarm, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Studie, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken is vaak geen optie. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudewater: wat is het aanbod?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Oudewater dan heb je 3 varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met de breedte van het assortiment, prijzen, bewaaradviezen en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Oudewater? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Dikwijls elke week 1 keer op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Een uitkomst op het moment dat u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-oudewater

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hierna tref je een lijst met professionele bezorgers van warme maaltijden in Oudewater. Per leverancier tref je relevante zaken zoals aanbod en vanafprijs. Selecteer een maaltijdvoorziening voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel tref je een verzameling kleinschalige maaltijdservices. Voorbeelden zijn slagerijen, supermarkten, stichtingen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook aanbieders in Hardinxveld-Giessendam, Giessenlanden en Lopik.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij UlteeLeeuweringerstraat 343421 ACOudewater
Petra’s maaltijdserviceLeisteenoever 13433 DDNieuwegein
Rijnhoven – AntoniushofAntoniushof 13417 JLMontfoort
Stichting WelzijnsondersteuningKasteelplein 53417 JGMontfoort
Keurslager de GraafHoogzandveld 123434 EENieuwegein
Vitras – Santé PartnersZoutkamperschans 3-63432 TZNieuwegein
ZorgSpectrum locatie VreeswijkLekboulevard 103434 GLNieuwegein
BuurtzorgParelduiker 133435 EPNieuwegein
ZorgSpectrum locatie De Geinsche HofVuurscheschans 753432 TXNieuwegein
Aanschuifdiner De WulverhorstPrins Bernhardstraat 23421 JDOudewater
Schema met lokale instanties van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Oudewater

Juist bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgcentra (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Dikwijls werken ze samen met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in Oudewater. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Oudewater in de regel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), slechts beperkt zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 aspecten. Om te beginnen hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. O.a. Indisch gehaktbrood & Nasi goreng, quorn, satésaus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 120 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Oudewater.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Oudewater?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je een complete maaltijd? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,75) en dessert (vanaf €0,95).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice Oudewater. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Oudewater?
Via www.oudewater.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarbij bestaan er andere regelingen vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hekendorp
 • Papekop
 • Snelrewaard