Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Hardinxveld-Giessendam

Wil je alles weten over lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Hardinxveld-Giessendam? Op deze pagina bekijk je aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer leggen we alles uit over de huidige gerecht-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar organisaties vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Probeer dan eerst te zoeken binnen de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeenteHardinxveld-Giessendam
PlaatsHardinxveld-Giessendam
Postcode3371
Website gemeentewww.hardinxveld-giessendam.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hardinxveld-giessendam

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en probeer een proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Hardinxveld-Giessendam?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n verse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Groentensoep en/of Kipfilet in saus. In onderstaand blok tref je voorbeelden van doelgroepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze producten zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en zijn simpel op te warmen. Voor senioren is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor veel diëten en allergieën is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aangemalen, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Een gezonde maaltijd klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hardinxveld-Giessendam: welke zijn geschikt?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Hardinxveld-Giessendam dan heb je eigenlijk 3 varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, prijzen, versheid en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hardinxveld-Giessendam? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. In de regel om de week aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt op het moment dat u geen keuken heeft of als er lichamelijke beperkingen zijn. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-hardinxveld-giessendam

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder bieden we een opsomming van landelijke bezorgers van warme maaltijden in Hardinxveld-Giessendam. Per instantie vind je praktische info zoals het type maaltijden en budget. Selecteer een leverancier om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van thuismaaltijden

In onderstaand schema bieden we een database met kleinschalige instanties. Bijvoorbeeld slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Cateringservice De GelegenheidLelystraat 35 b3364 AHSliedrecht
Leon Donker CateringMerianweg 53401 MRIJsselstein
Welzijnswerk – Het BonkelaarhuisBonkelaarplein 73363 ELSliedrecht
Stichting WaardeburghBonkelaarplein 123363 ELSliedrecht
Vecht en IJssel – EwoudJan van der Heydenweg 23401 RHIJsselstein
Keurslager StekelenburgDe Biezen 153401 GDIJsselstein
Santé PartnersPoortdijk 34F3402 BSIJsselstein
VitrasBeatrixplantsoen 1H3411 DALopik
Stichting PulseBenschopperweg 3423401 BZIJsselstein
Maaltijdvoorziening De Lange WeiRembrandthof 853372 XVHardinxveld-Giessendam
Overzicht met regionale bedrijven van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Hardinxveld-Giessendam

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorggroepen (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Meestal maken zij hiervoor afspraken met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Hardinxveld-Giessendam. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Hardinxveld-Giessendam aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, max. 100 gram aan vlees of vis en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Zoals Wisselmenu Aspergesoep met zalm en Jonge kabeljauw in roomsaus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Hardinxveld-Giessendam.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Hardinxveld-Giessendam?
De tarieven van maaltijden aan huis liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,85. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €5,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,55) en/of een toetje na (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid heb je natuurlijk de maaltijdservice Hardinxveld-Giessendam. Voorbeelden zijn cateringbedrijven en grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tenslotte hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Hardinxveld-Giessendam?
Via de uitleg op www.hardinxveld-giessendam.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.