Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Zwijndrecht

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Zwijndrecht? Op kantenklaarmaaltijden.com vind je een uitgebreide beschrijving. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook bespreken we de huidige soorten gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZuid-Holland
GemeenteZwijndrecht
PlaatsZwijndrecht
Postcode3331
Website gemeentewww.zwijndrecht.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zwijndrecht

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Zwijndrecht?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree of Lamsvlees in saus. In het gedeelte hierna tref je diverse groepen mensen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Mensen op leeftijd: Senioren die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze gerechten zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor vrijwel ieder dieet worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, en vetarm, koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies, sporten en studeren hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Werk, school, hobby’s en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwijndrecht: waar kan ik uit kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Zwijndrecht dan heb je drie opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, kwaliteit en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zwijndrecht? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Gewoonlijk per 6 of 12 stuks op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst indien u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-zwijndrecht

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het schema hieronder bekijk je een opsomming van professionele aanbieders van warme maaltijden in Zwijndrecht. Per organisatie bieden we praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en het tarief. Klik op de button van een bezorgservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor senioren maaltijden

In het schema hieronder tref je een verzameling plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Dit kunnen zijn zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars, supermarkten, stichtingen. Op deze website vind je ook aanbieders in Brielle, Westvoorne en Hoeksche Waard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Internos thuiszorgWestelijke Parallelweg 503331 EWZwijndrecht
De Blije BorghGerard Alewijnsstraat 183341 GDHendrik-Ido-Ambacht
PZC – DubbelmondeKoningstraat 2903319 PHDordrecht
Het WaterwielAdmiraalsplein 7003317 NJDordrecht
Keurslager VlotLouwersplein 133343 RCHendrik-Ido-Ambacht
Ambacht aan tafelZomertaling 73341 DBHendrik Ido Ambacht
Rivas – De MarktMarkt 243351 PBPapendrecht
Rowdy’s CateringBeukmolen 713352 ABPapendrecht
Slagerij BartenKort Ambachtlaan 1053333 EKZwijndrecht
Woonzorgcentrum NeboHoofdland 13332 RDZwijndrecht
Opsomming met plaatselijke aanbieders van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Zwijndrecht

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In het gedeelte hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal werken ze samen met professionele bezorgers van magnetronmaaltijden in Zwijndrecht. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Zwijndrecht de basis aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, zo veel mogelijk met volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. O.a. Broccoli rollade schotel en Spaghetti bolognese schotel.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit kan in ongeveer een half uur op 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 4 tot 8 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Zwijndrecht.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Zwijndrecht?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke bezorgdienst heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €6,35. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,55) en/of een toetje na (vanaf €1,00).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Allereerst heb je supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice Zwijndrecht. We hebben het dan over professionele keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Zwijndrecht?
Via de info op www.zwijndrecht.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Heerjansdam