Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Brielle

Zoek jij opties voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Brielle? Via deze website bieden we een uitgebreide beschrijving. We vertellen je wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij bespreken we de diverse gerechten opties. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeenteBrielle
PlaatsBrielle
Postcode3231
Website gemeentewww.brielle.nl
kant-en-klaar-maaltijden-brielle

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk alle aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Brielle?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst & Gebonden goulashsoep. In onderstaand blok lees je informatie over voorbeelden van doelgroepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Bejaarden: Ouderen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De etenswaren zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, glutenvrij, en koolhydraatarm, vegetarisch, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Werk, muziek en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken kan dan vaak lastig zijn. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Brielle: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Brielle dan heb je eigenlijk drie varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk soort gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, bewaaradviezen en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Brielle? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. In de regel 1 of 2 keer per maand aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Ideaal op het moment dat u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-brielle

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna bekijk je een lijst met bekende bedrijven voor warme maaltijden in Brielle. Per leverancier bekijk je informatie als het huidige assortiment en de kosten. Kies een bezorgservice voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna verstrekken we een opsomming van kleinschalige aanbieders. Bijvoorbeeld supermarkten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook leveranciers in Vlaardingen, Maassluis en Nissewaard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant BastionSlagveld 373231 APBrielle
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
Catering Service HellevoetsluisKanaalweg Oostzijde 134A3224 ADHellevoetsluis
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
Flavours to got Woud 353232 LNBrielle
Weergave met kleinschalige maaltijdservices van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Brielle

Ook zakelijke klanten kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met bekende keukens voor magnetronmaaltijden in Brielle. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd opeten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het zelf: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Brielle in de regel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), weinig zout (max 2 gram), gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. O.a. Gestoofde peertjes & Vissticks met groenten.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Brielle.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Brielle?
De kosten van de maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €6,00. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,55) en desserts (vanaf €1,40).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Als tweede mogelijkheid kan je gebruik maken van de maaltijdservice Brielle. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tenslotte onderscheiden we nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Brielle?
Via www.brielle.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Zwartewaal
 • Vierpolders