Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Zuid-Holland

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Zuid-Holland? Hieronder tref je relevante info. We vertellen je wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer behandelen we ook de diverse soorten gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar aanbieders vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Regio Zuid-Holland?

Houd je niet van koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals maaltijden als: Kipdrumstick met javaanse nasi en Vier-groentenstamppot. Hierna vind je heel uiteenlopende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Senioren kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De gerechten zitten vol groenten, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: School, werken, de sportschool en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Zuid-Holland: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Regio Zuid-Holland dan bestaan er drie varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, prijzen, smaak en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Zuid-Holland? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal als u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Lisse, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Westland, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Teylingen, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Nieuwkoop, Kaag en Braassem, Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Zoetermeer, Waddinxveen, Gouda, Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Albrandswaard, Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Molenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Giessenlanden en Gorinchem.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Zuid-Holland

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele leveranciers van magnetronmaaltijden in Regio Zuid-Holland. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een smakelijke en gezonde maaltijd eten rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!