Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Molenlanden

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Molenlanden? Op kantenklaarmaaltijden.com lees je tips en adviezen. We omschrijven precies wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer behandelen we ook de huidige gerechten opties. Snel bestellen? Je kunt hier ook instellingen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteMolenlanden
PlaatsMolenlanden
Postcode2971
Website gemeentewww.molenlanden.nl
kant-en-klaar-maaltijden-molenlanden

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Molenlanden?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree en/of Appelpannenkoek. In onderstaande tekst beschrijven we voorbeelden van doelgroepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: 75-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, en vetarm, natriumarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies vragen veel van onze tijd. Even snel een maaltijd maken schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Afgestudeerden: School, werken, de fitness en familie en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Molenlanden: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Molenlanden dan zijn er drie keuzemogelijkheden: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. Let goed op de verschillen in aantal maaltijden, prijs, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Molenlanden? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Vaak wekelijks of om de week bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Ideaal wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-molenlanden

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna tref je een database met landelijke bezorgers van warme maaltijden in Molenlanden. Per instantie verstrekken we relevante zaken zoals het actuele aanbod en de prijzen. Druk op de button van een maaltijdvoorziening om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instanties van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna tref je een database met gemeentelijke maaltijdservices. Denk dan aan slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, stichtingen. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Vrijwillige Hulpdienst GraafstreekBurgemeester Dekkingstraat 12971 ACBleskensgraaf
Restaurant ’t Ronde SantHugo de Groothof 12984 GKRidderkerk
SPAR MaaltijdserviceWaterlinie 622965 CCNieuwpoort
Keurslager BartenMargrietstraat 52964 CEGroot-Ammers
BuurtzorgMolensteeg 22985 XMRidderkerk
RiederborghBoksdoornstraat 22982 BCRidderkerk
Restaurant ReyerheemTorenmolen 12986 GBRidderkerk
Laurens – BorgstedeMarjoleinlaan 432991 HPBarendrecht
Slagerij BartenJan Steenstraat 92981 EGRidderkerk
SPAR MaaltijdserviceLindenstraat 42971 ARBleskensgraaf
Schema met plaatselijke instellingen van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Molenlanden

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal hebben ze een overeenkomst met grote keukens voor magnetronmaaltijden in Molenlanden. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een lekkere en voedzame maaltijd krijgen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Molenlanden aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je vaak een tabel met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Het avondeten kent 3 aspecten. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Onder andere Gepaneerde kipstukjes & Kreeftensoep.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 12 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Molenlanden.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Molenlanden?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (zo’n €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en/of een toetje na (vanaf €1,15).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Molenlanden. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Molenlanden?
Via www.molenlanden.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Arkel
 • Hoogblokland
 • Noordeloos
 • Hoornaar
 • Schelluinen
 • Giessenburg
 • Wijngaarden
 • Goudriaan
 • Brandwijk
 • Molenaarsgraaf
 • Ottoland
 • Bleskensgraaf
 • Oud-Alblas
 • Waal
 • Langerak
 • Nieuwpoort
 • Kinderdijk
 • Groot-Ammers
 • Streefkerk
 • Nieuw-Lekkerland