Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Papendrecht

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Papendrecht? Middels onze site bieden we alle belangrijke aspecten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Eveneens bespreken we de diverse soorten gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdservices vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en je warmt ze eenvoudig en snel op. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioZuid-Holland
GemeentePapendrecht
PlaatsPapendrecht
Postcode3351
Website gemeentewww.papendrecht.nl
kant-en-klaar-maaltijden-papendrecht

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Papendrecht?

Houd je niet van koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals maaltijden als: Naturel-pannenkoek of Kip kerrie ananas schotel. In onderstaande tekst tref je voorbeelden van doelgroepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zijn erg voedzaam, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aangemalen, zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Studie, werk en hobby’s vereisen een goede planning. Een gezonde maaltijd klaarmaken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Jongvolwassenen: School, werken, muziek en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Papendrecht: welke soorten zijn er?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Papendrecht dan heb je 3 keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft zo zijn voors en tegens. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, herkomst producten en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Papendrecht? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Doorgaans elke 2 weken afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst als het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-papendrecht

Vergelijk verschillende maaltijdservices

Hierna doorzoek je eenvoudig een weergave van populaire keukens voor warme maaltijden in Papendrecht. Per organisatie bekijk je uitleg over het type maaltijden en de kosten. Kies een aanbieder om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een weergave van lokaal georiënteerde instanties. Onder andere zorginstellingen, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard en Zwijndrecht.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Rivas – De MarktMarkt 243351 PBPapendrecht
Stichting WaardeburghBonkelaarplein 123363 ELSliedrecht
Keurslager VlotLouwersplein 133343 RCHendrik-Ido-Ambacht
De Blije BorghGerard Alewijnsstraat 183341 GDHendrik-Ido-Ambacht
Welzijnswerk – Het BonkelaarhuisBonkelaarplein 73363 ELSliedrecht
Versplaza Jan NoorlandRembrandtlaan 59 A3362 ADSliedrecht
Cateringservice De GelegenheidLelystraat 35 b3364 AHSliedrecht
Maaltijdvoorziening De Lange WeiRembrandthof 853372 XVHardinxveld-Giessendam
Keurslager CompeerEspenhof 103355 BMPapendrecht
Rowdy’s CateringBeukmolen 713352 ABPapendrecht
Opsomming met plaatselijke instanties van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Papendrecht

Juist bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Papendrecht. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Veel thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Papendrecht in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, maximaal 2 gram zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Het avondeten kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Denk aan Koolvis, broccoli, kruidenpuree of Omelet in champignonsaus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Optie 1 is ongeveer 35 minuten op 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Papendrecht.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Papendrecht?
De tarieven van maaltijden aan huis liggen ver uit elkaar. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn weerslag op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €6,00. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,60) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,10).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice Papendrecht. Dat zijn bijvoorbeeld cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Papendrecht?
Via de uitleg op www.papendrecht.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.