Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Goeree-Overflakkee

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Goeree-Overflakkee? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij behandelen we ook de huidige gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De smaak is echt prima en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
PlaatsGoeree-Overflakkee
Postcode3241
Website gemeentewww.goeree-overflakkee.nl
kant-en-klaar-maaltijden-goeree-overflakkee

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Goeree-Overflakkee?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals eten als: Kipdrumstick met javaanse nasi en/of Procureurlapje met groenten. In het gedeelte hierna check je voorbeelden van doelgroepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De menu’s bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en vetarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Daardoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Families: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, muziek en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten is simpelweg niet altijd mogelijk. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er zitten lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Goeree-Overflakkee: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Goeree-Overflakkee dan heb je eigenlijk drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, onkosten, smaak en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Goeree-Overflakkee? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak elke week 1 keer afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeker praktisch op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-goeree-overflakkee

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bekijk je een lijst met populaire bezorgers van warme maaltijden in Goeree-Overflakkee. Per organisatie vind je details als het actuele aanbod en vanafprijs. Druk op de knop van een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een lijst met lokale bezorgservices. Denk dan aan welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen, cateraars. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Albrandswaard, Nissewaard en Brielle.

LeverancierAdresPostcodePlaats
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Eetwinkel Herkingen1 Februariweg 13249 BKHerkingen
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
SPAR GoereeDoelweg 23252 AJGoedereede
Keurslager FloresteijnRaadhuisstraat 133253 ANOuddorp
SPAR KlapmutsWestdijk 143244 BMNieuwe Tonge
BuurtzorgLangeweg 543241 KAMiddelharnis
Schema met plaatselijke aanbieders van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Goeree-Overflakkee

Met name ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgorganisaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze een overeenkomst met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Goeree-Overflakkee. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en voedzame maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Goeree-Overflakkee in Nederland aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de verpakking vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een doorsnee-maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. O.a. Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree & Poffertjes met poedersuiker.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 600 – 850 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Goeree-Overflakkee.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Goeree-Overflakkee?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft effect op de kosten. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,85. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,85. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,45) en nagerecht (vanaf €0,90).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice Goeree-Overflakkee. Voorbeelden zijn cateringbedrijven en grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Goeree-Overflakkee?
Via de info op www.goeree-overflakkee.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Verder heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Den Bommel
 • Oude-Tonge
 • Ooltgensplaat
 • Achthuizen
 • Ouddorp
 • Goedereede
 • Stellendam
 • Herkingen
 • Melissant
 • Dirksland
 • Nieuwe-Tonge
 • Stad aan ‘t Haringvliet
 • Sommelsdijk
 • Middelharnis