Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Herkingen

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Herkingen? Via deze website bekijk je alles wat je moet weten. We leggen je uit wat een maaltijdservice is, en voor wie het geschikt is. Eveneens gaan we verder in op de aanwezige type maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook aanbieders vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en je warmt ze eenvoudig en snel op. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
PlaatsHerkingen
Postcode3249
Website gemeentewww.goeree-overflakkee.nl
kant-en-klaar-maaltijden-herkingen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check interessante aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Herkingen?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Probeer onder andere: Nasi goreng, quorn, satésaus en Gebakken kibbeling. In onderstaand blok vind je allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De etenswaren zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 70-plussers is gezond eten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, en natriumarm, diabetes, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die kant-en-klaar oplossingen is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies, sporten en studeren hebben een grote impact op onze agenda. Boodschappen doen en koken is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, muziek en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Herkingen: wat is het aanbod?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Herkingen dan zijn er in feite drie varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type gerecht heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, prijzen, bewaaradviezen en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Herkingen? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk elke 2 weken op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig indien het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-herkingen

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de tabel hierna vind je een verzameling professionele keukens voor warme maaltijden in Herkingen. Per bedrijf check je informatie als aantal maaltijden en de tarieven. Druk op de knop van een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bezorgservices van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met regionale instanties. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen, supermarkten, cateraars. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Stad aan ‘t Haringvliet, Nieuwe-Tonge en Dirksland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Eetwinkel Herkingen1 Februariweg 13249 BKHerkingen
BuurtzorgBroekweg 213253 XBOuddorp
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
Curamare Thuismenu – Oost Flakkeet Getij 33255 TGOude-Tonge
Curamare Thuismenu – West FlakkeeVliedberglaan 1003253 VTOuddorp
Keurslager BouterDabbestraat 13255 XBOude-Tonge
BuurtzorgLangeweg 273257 KCOoltgensplaat
Keurslager FloresteijnRaadhuisstraat 133253 ANOuddorp
SPAR GoereeDoelweg 23252 AJGoedereede
Weergave met kleinschalige instellingen van kant-en-klaar maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Herkingen

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentrums (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal maken zij hiervoor afspraken met professionele leveranciers van magnetronmaaltijden in Herkingen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en voedzame maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Herkingen in de regel aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op de verpakking staat meestal een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. Zoals Vegetarische balletjes in saus en Djaza tajine Fruta Roz.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 minuten op 100 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 tot 8 minuten op 600 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Herkingen.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Herkingen?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €5,85. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,45) en toetje (vanaf €1,15).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Als tweede mogelijkheid kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Herkingen. We hebben het dan over speciaal ingerichte keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Als laatste hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Goeree-Overflakkee?
Op de website www.goeree-overflakkee.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.