Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Dirksland

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Dirksland? Hieronder vind je alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder leggen we alles uit over de verschillende soorten maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
PlaatsDirksland
Postcode3247
Website gemeentewww.goeree-overflakkee.nl
kant-en-klaar-maaltijden-dirksland

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Dirksland?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Zoals maaltijden als: Babi pangang en/of Spaghetti Bolognese, kaas. In onderstaande tekst tref je heel uiteenlopende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze gerechten zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de werking van hersenen te stimuleren. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, en natriumarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: School, werken, hobbies en andere bezigheden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Dirksland: wat moet ik kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Dirksland dan zijn er 3 varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijzen, kwaliteit en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Dirksland? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. In de regel elke week 1 keer bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst in situatie waarbij u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-dirksland

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder tref je een lijst met populaire keukens voor warme maaltijden in Dirksland. Per leverancier vind je uitleg over aanbod en de prijzen. Klik op de knop van een leverancier voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van magnetronmaaltijden

Hieronder check je een lijst met kleinschalige bezorgservices. Dat zijn bijv. welzijnsorganisaties, slagerijen, supermarkten, cateraars, stichtingen. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Zwartewaal, Middelharnis en Nieuwe-Tonge.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
Keurslager FloresteijnRaadhuisstraat 133253 ANOuddorp
SPAR KlapmutsWestdijk 143244 BMNieuwe Tonge
BuurtzorgLangeweg 543241 KAMiddelharnis
Curamare Thuismenu – West FlakkeeVliedberglaan 1003253 VTOuddorp
SPAR GoereeDoelweg 23252 AJGoedereede
BuurtzorgBroekweg 213253 XBOuddorp
Curamare Thuismenu – Oost Flakkeet Getij 33255 TGOude-Tonge
Eetwinkel Herkingen1 Februariweg 13249 BKHerkingen
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
Overzicht met plaatselijke leveranciers van bezorgmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Dirksland

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met landelijke bedrijven voor magnetronmaaltijden in Dirksland. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Dirksland normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Macaroni in tomatensaus, ham, kaas en Veget. pastaschotel, penne, gedroogde tomaten.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 30 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 12 minuten op 600 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Dirksland.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Dirksland?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke bezorgdienst heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €5,75. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,70) en dessert (vanaf €0,95).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je bestellen bij de maaltijdservice Dirksland. Het gaat hier om grootschalige keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Goeree-Overflakkee?
Door middel van www.goeree-overflakkee.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.