Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Goedereede

Zoek je een leverancier voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Goedereede? Hieronder bieden we alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens leggen we alles uit over de actuele gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Check dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
PlaatsGoedereede
Postcode3252
Website gemeentewww.goeree-overflakkee.nl
kant-en-klaar-maaltijden-goedereede

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Goedereede?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een lekkere kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals maaltijden als: Gebakken kibbeling of Groenteschotel. In het gedeelte hierna check je meerdere segmenten Nederlanders die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Senioren die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De menu’s zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en diabetes, natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Families: Veel jonge families hebben een volle agenda. Studie, werk en hobby’s moeten gecombineerd worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, school, de fitness en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Goedereede: wat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Goedereede dan zijn er in feite drie opties om uit te kiezen: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met aanbod, kosten, versheid en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Goedereede? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Meestal 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. De oplossing wanneer het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-goedereede

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema check je een opsomming van erkende bezorgers van warme maaltijden in Goedereede. Per leverancier check je praktische info zoals het huidige assortiment en budget. Selecteer een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige organisaties van senioren maaltijden

In de volgende tabel bekijk je een database met lokaal georiënteerde bezorgservices. Voorbeelden zijn stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, supermarkten, cateraars. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook organisaties in Sommelsdijk, Dirksland en Herkingen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR GoereeDoelweg 23252 AJGoedereede
Curamare Thuismenu – Oost Flakkeet Getij 33255 TGOude-Tonge
Eetwinkel Herkingen1 Februariweg 13249 BKHerkingen
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
Keurslager BouterDabbestraat 13255 XBOude-Tonge
BuurtzorgBroekweg 213253 XBOuddorp
BuurtzorgLangeweg 273257 KCOoltgensplaat
CareynDe Vriesstraat 23261 PCOud-Beijerland
Curamare Thuismenu – West FlakkeeVliedberglaan 1003253 VTOuddorp
Keurslager FloresteijnRaadhuisstraat 133253 ANOuddorp
Database met regionale instanties van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Goedereede

Ook bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook veel zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal is dit contractueel geregeld met bekende keukens voor magnetronmaaltijden in Goedereede. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Goedereede de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen een ruime portie groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Zoals Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree & Groentensoep.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit kan in ongeveer 30 – 40 minuten op 120 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Goedereede.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Goedereede?
De kosten van de maaltijdservices variëren nogal. Elke bezorgservice heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,75) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,95).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice Goedereede. Denk dan aan grootschalige keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Als laatste hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Goeree-Overflakkee?
Via de uitleg op www.goeree-overflakkee.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.