Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Albrandswaard

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor kant en klaar maaltijden bestellen in Albrandswaard? Middels onze site bekijk je alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor wie het geschikt is. Daarbij leggen we alles uit over de aanwezige maaltijdopties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan instellingen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeenteAlbrandswaard
PlaatsAlbrandswaard
Postcode3176
Website gemeentewww.albrandswaard.nl
kant-en-klaar-maaltijden-albrandswaard

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Voor wie is de maaltijdservice in Albrandswaard?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Kip, worteltjes, aardappelpuree en/of Spinaziestamppot, braadworst. In onderstaand blok check je heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. Typische voorbeelden zijn zoutarm, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en vetarm, natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: School, werken, hobbies en vrienden: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Albrandswaard: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Albrandswaard dan zijn er in feite drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, herkomst producten en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Albrandswaard? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter per 6 of 12 stuks aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeer geschikt wanneer u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-albrandswaard

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema doorzoek je eenvoudig een weergave van populaire keukens voor warme maaltijden in Albrandswaard. Per bezorgservice vind je uitleg over het type maaltijden en een prijsindicatie. Klik op een bezorgservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke organisaties van magnetronmaaltijden

Hierna tref je een verzameling gemeentelijke bezorgservices. Voorbeelden zijn supermarkten, stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Barendrecht, Rotterdam en Vlaardingen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Wijkcentrum De BoekenstalDorpsstraat 343171 EHPoortugaal
CareynHurthstraat 53203 LHSpijkenisse
Wijkcentrum PortlandHof van Portland 413162 WKRhoon
Slagerij KootJulianastraat 223161 AKRhoon
Restaurant Hart van GroenewoudLindenstraat 83203 VJSpijkenisse
Stichting Welzijn Ouderen SpijkenisseGoudenregenplein 33203 BNSpijkenisse
Keurslager van de AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
BuurtzorgThorbeckelaan 82b3201 WKSpijkenisse
Humanitas – MarthalaanMarthalaan 23194 EHHoogvliet
Weergave met regionale instellingen van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Albrandswaard

Ook kantoren en bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Albrandswaard. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • De grotere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Albrandswaard de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over de precieze voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 aspecten. Als eerste hebben we de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Groenteburger, prei, aardappelen of Donkey Kicks Chicken.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 25 minuten op 120 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 tot 12 minuten op 600 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Albrandswaard.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Albrandswaard?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,70. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (zo’n €5,75. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en/of een toetje na (vanaf €1,40).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Als tweede mogelijkheid kan je gebruik maken van de maaltijdservice Albrandswaard. Dat zijn bijvoorbeeld cateraars en/of gespecialiseerde keuken die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ten derde bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Albrandswaard?
Via www.albrandswaard.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarbij zijn er mogelijkheden via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Rhoon
 • Rotterdam-Albrandswaard
 • Poortugaal