Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Barendrecht

Wil jij vandaag nog kant en klaar maaltijden bestellen in Barendrecht? Hieronder bieden we aanvullende details. We vertellen je wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer leggen we alles uit over de beschikbare soorten maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje bedrijven vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij informeren naar zakelijke oplossing. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioZuid-Holland
GemeenteBarendrecht
PlaatsBarendrecht
Postcode2991
Website gemeentewww.barendrecht.nl
kant-en-klaar-maaltijden-barendrecht

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Barendrecht?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n verse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Koninginnesoep met kip en/of Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst. In onderstaand blok lees je informatie over voorbeelden van doelgroepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: 75-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn gemalen, zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, koolhydraatarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: Studie, hobby’s en andere bezigheden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Barendrecht: hoe werkt dat?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Barendrecht dan heb je feitelijk drie varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke type maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, onkosten, smaak en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Barendrecht? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. In de regel 2 of 3 keer per maand aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. De oplossing als u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-barendrecht

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel bekijk je een lijst met landelijke leveranciers van warme maaltijden in Barendrecht. Per instantie tref je specificaties zoals aanbod en de tarieven. Klik op de knop van een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel bekijk je een opsomming van plaatselijke maaltijdservices. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel en Alblasserdam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Laurens – BorgstedeMarjoleinlaan 432991 HPBarendrecht
SPAR MaaltijdserviceManning 72995 AEHeerjansdam
Restaurant ReyerheemTorenmolen 12986 GBRidderkerk
BuurtzorgMolensteeg 22985 XMRidderkerk
Slagerij MellegersMeent 67A3011 JDRotterdam
Met hulp van AafjeAalborg 122993 LPBarendrecht
Lelie Zorggroep – AtriumKarel Doormanstraat 3433012 GHRotterdam
De MaaltijdmanagerBellevoysstraat 153021 TARotterdam
Keurslagerij HeunksVan Beuningenhaven 72993 EHBarendrecht
Restaurant De WensboomMiddeldijkerplein 282993 DLBarendrecht
Weergave met plaatselijke aanbieders van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Barendrecht

Ook bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel maken zij hiervoor afspraken met bekende leveranciers van magnetronmaaltijden in Barendrecht. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Barendrecht zich aan moeten houden. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving staat vaak meer info over de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten bestaat uit 3 componenten. Als eerste hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je hebt de keuze uit Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. O.a. Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen & Macaroni met ham, kaas en tomatensaus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 20 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 10 minuten op 600 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Barendrecht.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Barendrecht?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,80. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (rond de €5,95. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,25) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,40).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice Barendrecht. Het betreft cateraars en/of gespecialiseerde keuken die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tevens zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Barendrecht?
Op www.barendrecht.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Ook zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het spaarvermogen en actuele inkomen.