Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Krimpenerwaard

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Krimpenerwaard? Middels onze site vind je alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder leggen we alles uit over de verschillende gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook bedrijven vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
PlaatsKrimpenerwaard
Postcode2821
Website gemeentewww.krimpenerwaard.nl
kant-en-klaar-maaltijden-krimpenerwaard

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Krimpenerwaard?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten en/of Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng. In de box hieronder beschrijven we meerdere segmenten Nederlanders die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zitten vol groenten, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen zijn voedzame gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en diabetes, natriumarm, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken lukt dan niet altijd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Een drukke baan, hobby’s en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Krimpenerwaard: welke soorten zijn er?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Krimpenerwaard dan heb je feitelijk 3 opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, budget, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Krimpenerwaard? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Dikwijls 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Een uitkomst op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-krimpenerwaard

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna tref je een weergave van populaire bezorgers van warme maaltijden in Krimpenerwaard. Per instantie tref je relevante zaken zoals het type maaltijden en de tarieven. Tik op de button van een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor opwarmmaaltijden

In het schema hieronder vind je een weergave van plaatselijke maaltijdservices. Dit kunnen zijn slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, cateraars. Op deze site vind je ook bedrijven en organisaties in Lansingerland, Zoetermeer en Zuidplas.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Groene Hart MaaltijdserviceNijverheidsweg 5e2821 ATStolwijk
SPAR AmmerstolAchterweg 362865 XEAmmerstol
BuurtzorgArmstronglaan 252811 SPReeuwijk
Slagerij UlteeMiddenmolenplein 942807 GZGouda
Slagerij LoomanHaven 582871 CPSchoonhoven
SWOBV: Maaltijden voor thuisBurgemeester Huijbrechtstraat 22861 DABergambacht
SPAR SchmitzDoelenplein 102871 CVSchoonhoven
BuurtzorgHavenstraatse Wal 452871 ENSchoonhoven
Keurslager BoereHoogstraat 1162851 BJHaastrecht
Menuservice Van Der WeijdenKleine Haven 22851 AZHaastrecht
Tabel met kleinschalige instellingen van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Krimpenerwaard

Ook zakelijke klanten maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Normaliter werken ze samen met professionele leveranciers van magnetronmaaltijden in Krimpenerwaard. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een gezonde en voedzame maaltijd opeten alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Krimpenerwaard aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een reguliere maaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst zijn er de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. O.a. Daging rendang, Atjar tjampoer, Bami goreng of Witlof a la creme.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 120 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 tot 10 minuten op 500 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Krimpenerwaard.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Krimpenerwaard?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke service werkt met andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,70. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,75) en dessert (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Allereerst heb je supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede is er de maaltijdservice Krimpenerwaard. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Krimpenerwaard?
Door middel van www.krimpenerwaard.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Lekkerkerk
 • Ouderkerk aan den IJssel
 • Stolwijk
 • Berkenwoude
 • Gouderak
 • Haastrecht
 • Vlist
 • Bergambacht
 • Ammerstol
 • Schoonhoven
 • Krimpen aan de Lek