Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Lansingerland

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Lansingerland? Via deze website bekijk je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook vertellen we meer over de actuele maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan voorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar de veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteLansingerland
PlaatsLansingerland
Postcode2662
Website gemeentewww.lansingerland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-lansingerland

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Lansingerland?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals gerechten als: Gestoofde spitskool of Procureurlapje, wortelen, gekookte aardappelen. In onderstaand blok bekijk je voorbeelden van doelgroepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, en diabetes, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Starters: Studeren, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Lansingerland: welke zijn geschikt?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Lansingerland dan heb je eigenlijk drie keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, prijs, herkomst producten en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Lansingerland? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter elke 2 weken afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Ideaal indien het koken niet meer gaat en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-lansingerland

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna tref je een verzameling bekende aanbieders van warme maaltijden in Lansingerland. Per aanbieder check je details als aanbod en de kosten. Tik op de button van een maaltijdvoorziening voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instellingen voor magnetronmaaltijden

In het schema hierna verstrekken we een database met kleinschalige leveranciers. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, supermarkten, slagerijen, cateraars, stichtingen. Op deze site vind je ook aanbieders in Kaag en Braassem, Den Haag en Midden-Delfland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgNotaris Kruytstraat 362661 HPBergschenhoek
Keurslagerij van LeeuwenRembrandtstraat 222671 GDNaaldwijk
Makkelijke maaltijd LansingerlandWesterplein 962651 JMBerkel en Rodenrijs
Slagerij de RooijRodenrijseweg 52651 BMBerkel en Rodenrijs
CareynSint Martinusstraat 3072671 GKNaaldwijk
Versmaaltijden.nlRembrandtstraat 1B2671 GCNaaldwijk
BuurtzorgWaldeck Pyrmontstraat 42676 ARMaasdijk
Keurslager van den BergMolenstraat 202681 BSMonster
Eri CateringBurgemeester Elsenweg 122671 DCNaaldwijk
Slagerij de WithDorpsstraat 702665 BKBleiswijk
Overzicht met lokale instellingen van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Lansingerland

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook veel zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende organisaties voor magnetronmaaltijden in Lansingerland. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Lansingerland in de regel aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket vind je vaak een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. O.a. Varkensvlees met appel in saus & Kip kerrie ananas met risotto.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 25 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 tot 12 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Lansingerland.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Lansingerland?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,95. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,75) en dessert (vanaf €1,50).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Lansingerland. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Daarnaast is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Lansingerland?
Op www.lansingerland.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Verder zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bleiswijk
 • Bergschenhoek
 • Berkel en Rodenrijs