Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Den Haag

Wil je lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Den Haag? Op kantenklaarmaaltijden.com vind je relevante info. We vertellen je wat een maaltijdservice precies is, en voor wie het geschikt is. Tevens gaan we verder in op de huidige soorten maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan voorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteDen Haag
PlaatsDen Haag
Postcode2511
Website gemeentewww.denhaag.nl
kant-en-klaar-maaltijden-den-haag

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Den Haag?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Bami, quorn, satésaus en Hongaarse goulash, Doperwten, Witte rijst. In de volgende paragraaf benoemen we verschillende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Typische voorbeelden zijn gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, en koolhydraatarm, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die service behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Families met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten gecombineerd worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Starters: Studie, de fitness en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Zorgen voor gezond eten is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Den Haag: hoe werkt dat?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Den Haag dan heb je 3 keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, kosten, herkomst producten en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Den Haag? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Gewoonlijk per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst op het moment dat u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-den-haag

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema vind je een weergave van professionele aanbieders van warme maaltijden in Den Haag. Per bezorgservice tref je relevante zaken zoals aanbod en een prijsindicatie. Klik op de knop van een bezorgservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling kleinschalige leveranciers. Dat zijn bijv. zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, slagerijen, cateraars. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij BartenOude Kustlijn 972496 SKDen Haag
A.G.Z. ThuiszorgTer Nieuwburgstraat 82548 SCDen Haag
Saur CateringWestvlietweg 68a2495 AADen Haag
Sm@ecktheater PaulSimon Carmiggelthof 472492 JNDen Haag
Woonzorgcentrum WijndaelercentrumCatharina van Rennesstraat 82551 GMDen Haag
EphrosFluitenbergstraat 772545 NKDen Haag
Woonzorgcentrum HouthagheToon Dupuisstraat 102552 SBDen Haag
De Maaltijd ExpressHildo Kroplaan 382552 XTDen Haag
Verpleeghuis Gulden HuisSteenhouwersgaarde 12542 AADen Haag
H.V.P. ZorgMelis Stokelaan 2496 W2541 GSDen Haag
Database met regionale organisaties van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Den Haag

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel hebben ze een overeenkomst met erkende bezorgers van magnetronmaaltijden in Den Haag. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Den Haag in Nederland aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Het avondeten wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis/vleesvervangers. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Denk aan Flensjes met fruit of Procureurlapje met groenten.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 110 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 10 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Den Haag.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Den Haag?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke bezorgservice heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €5,85. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,75) en/of een toetje na (vanaf €1,50).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder kan je kiezen voor de maaltijdservice Den Haag. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tevens zijn er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Den Haag?
Aan de hand van www.denhaag.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Tevens bestaan er andere regelingen via de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.