Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Nieuwkoop

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Nieuwkoop? Aan de hand van deze site lees je alle belangrijke aspecten. We omschrijven precies wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook behandelen we ook de actuele maaltijdopties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZuid-Holland
GemeenteNieuwkoop
PlaatsNieuwkoop
Postcode2441
Website gemeentewww.nieuwkoop.nl
kant-en-klaar-maaltijden-nieuwkoop

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Nieuwkoop?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals eten als: Volkoren macaronischotel en Stamppot boerenkool met worst. In onderstaande tekst tref je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: 75-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Met behulp van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze maaltijden zijn erg voedzaam, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, hobbies en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwkoop: welke zijn geschikt?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Nieuwkoop dan heb je drie keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, prijzen, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Nieuwkoop? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Gewoonlijk elke 2 weken bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt op het moment dat u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-nieuwkoop

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bieden we een database met grote aanbieders van warme maaltijden in Nieuwkoop. Per instantie vind je details als aanbod en het tarief. Tik op de button van een organisatie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van thuismaaltijden

In het schema hieronder tref je een weergave van plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Denk dan aan welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, stichtingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook bedrijven en organisaties in Leiderdorp, Teylingen en Alphen aan den Rijn.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje Dek JeBeethovenlaan 672421 TWNieuwkoop
SPAR MaaltijdserviceDe Strooplikker 192461 CWLangeraar
Stichting Welzijn NieuwkoopDe Verbinding 122421 EXNieuwkoop
Keurslagerij van WijkKennedyplein 72421 ENNieuwkoop
SPAR Bregman1 Batehof2481 ARWoubrugge
Stichting Welzijn Ouderen Leimuiden-RijnsaterwoudeEsdoornlaan 12451 XNLeimuiden
Sm@ecktheater PaulSimon Carmiggelthof 472492 JNDen Haag
Saur CateringWestvlietweg 68a2495 AADen Haag
Tafeltje Dek JeDennenlaan 152451 XKLeimuiden
Keurslager van der MeerDorpsstraat 1042451 ASLeimuiden
Overzicht met regionale maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Nieuwkoop

Juist bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgorganisaties (woonlocaties en dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Nieuwkoop. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd eten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Nieuwkoop aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), bij voorkeur met volkoren graanproducten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd bestaat uit 3 componenten. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Onder andere Groenteschotel en Kip tandoori.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit doe je in circa een half uur op 110 – 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Vaak warm je het op in ongeveer 4 tot 8 minuten op 600 – 850 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Nieuwkoop.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Nieuwkoop?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (zo’n €6,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je meer luxe? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,45) en toetje (vanaf €1,00).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice Nieuwkoop. Het betreft grootschalige keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Nieuwkoop?
Op de website www.nieuwkoop.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarbij zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Woerdense Verlaat
 • Ter Aar
 • Nieuwveen
 • Noorden
 • Zevenhoven
 • Vrouwenakker