Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Teylingen

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Teylingen? Via onze site lees je tips en adviezen. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Tevens vertellen we meer over de diverse type maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook aanbieders vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeenteTeylingen
PlaatsTeylingen
Postcode2171
Website gemeentewww.teylingen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-teylingen

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Teylingen?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Probeer onder andere: Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree en/of Kip kerrie ananas schotel. Hieronder bekijk je voorbeelden van doelgroepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

  • Ouderen / senioren: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Geholpen door deze senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 70-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om het geheugen op peil te houden. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en koolhydraatarm, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
  • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Een baan, sport en studie hebben een grote impact op onze agenda. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Teylingen: wat moet ik kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Teylingen dan zijn er 3 keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, smaak en bezorgmogelijkheden.

  1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Teylingen? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal elke week 1 keer aan huis geleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeker praktisch als het koken niet meer gaat en wanneer opwarmen ook niet gaat. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-teylingen

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel tref je een overzicht met bekende bezorgers van warme maaltijden in Teylingen. Per organisatie vind je praktische info zoals aanbod en vanafprijs. Klik op de knop van een instantie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde leveranciers van opwarmmaaltijden

Hierna doorzoek je eenvoudig een lijst met gemeentelijke organisaties. Bijvoorbeeld supermarkten, stichtingen, cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Rijswijk, Westland en Oegstgeest.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij ScholtenHoofdstraat 2612171 BDSassenheim
Keurslager van GennipHoofdstraat 1142181 EGHillegom
Dorpshuis De Meerkoet LisserbroekKrabbescheerstraat 12165 XGLisserbroek
Slagerij ClemensVivaldistraat 32162 AALisse
Wesselius MaaltijdenSatellietbaan 29a2181 MGHillegom
BuurtzorgIndustriekade 12181 AJHillegom
BuurtzorgKerkstraat 6 A2201 KMNoordwijk
Keurslager van der BentKerkstraat 502201 KNNoordwijk
Stichting Welzijn TeylingenJ.P. Gouverneurlaan 40b2171 ERSassenheim
BuurtzorgHoofdstraat 190 b2171 BMSassenheim
Schema met plaatselijke instellingen van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Teylingen

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

  • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook verzorgingslocaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal maken zij hiervoor afspraken met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Teylingen. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
  • Ook thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen op die manier een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Teylingen in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 aspecten. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. O.a. Zomerzuurkool met casselerrib en Javaanse kip, rijst met doperwten, gr. kruiden.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 4 tot 8 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Teylingen.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Teylingen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €6,10. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,70) en dessert (vanaf €1,30).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast kan je gebruik maken van de maaltijdservice Teylingen. Het gaat hier om speciaal ingerichte keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Daarnaast bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Teylingen?
Via www.teylingen.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

  • Warmond
  • Voorhout
  • Sassenheim