Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Warmond

Zoek jij opties voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Warmond? Via deze website vind je aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer behandelen we ook de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar instellingen vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Probeer dan eerst te zoeken binnen de meestgestelde vragen. Liever direct bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioZuid-Holland
GemeenteTeylingen
PlaatsWarmond
Postcode2361
Website gemeentewww.teylingen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-warmond

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Warmond?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Probeer onder andere: Cordon bleu, spinazie à la crème, aardappelpuree en Varkenshaasje in pepersaus. In de volgende paragraaf lees je informatie over verschillende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen: Oudere mensen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 75-plussers is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Denk bijvoorbeeld aangemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, en vegetarisch, vetarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Werk, school, muziek en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Warmond: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Warmond dan heb je 3 keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort kent zijn eigen karakter en voordelen. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, tarieven, bewaaradviezen en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Warmond? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter om de week afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Ideaal in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-warmond

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel verstrekken we een verzameling bekende bezorgers van warme maaltijden in Warmond. Per aanbieder verstrekken we praktische info zoals het actuele aanbod en een prijsindicatie. Druk op de button van een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor senioren maaltijden

In het schema hieronder bieden we een verzameling plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Dat zijn bijv. stichtingen, slagerijen, cateraars, supermarkten, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook organisaties in Leidschendam, Voorburg en Kwintsheul.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Welzijn Ouderen Hoogmade-WoubruggeVan Alcmaerlaan 82355 BBHoogmade
Keurslager van der GeestDorpsstraat 312381 EKZoeterwoude
Keurslager PestelWinkelhof 972353 TLLeiderdorp
ActiViteCor Gordijnsingel 82353 GBLeiderdorp
Stichting Tafeltje DekjeZonnegaarde 232381 LHZoeterwoude
Stichting Welzijn Ouderen “De Spil”Saskia van Uylenburchlaan 12377 CROude Wetering
Keurslagerij La LauPrins Bernhardstraat 212396 GAKoudekerk aan den Rijn
Petit MenuPrins Bernhardstraat 252396 GAKoudekerk aan den Rij
Slagerij van der MeerNoordplein 122371 DARoelofarendsveen
BuurtzorgNoordeinde 982371 CWRoelofarendsveen
Schema met lokale maaltijdservices van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Warmond

Ook bedrijven en kantoren bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentra (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Warmond. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen zo een gezonde en voedzame maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Warmond de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos staat vaak meer info over de precieze voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Onder andere Speklapjes met jus en preistamppot en Chinese wokschotel.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 12 minuten op 500 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Warmond.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Warmond?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (zo’n €5,85. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,60) en/of een toetje na (vanaf €1,10).

Welk type leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Warmond. Het gaat hier om speciaal ingerichte keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Daarnaast onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Teylingen?
Op de website www.teylingen.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en/of het vermogen.