Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Zoeterwoude

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Zoeterwoude? Middels onze site bekijk je een uitgebreide beschrijving. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder behandelen we ook de aanwezige type maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan organisaties vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeenteZoeterwoude
PlaatsZoeterwoude
Postcode2381
Website gemeentewww.zoeterwoude.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zoeterwoude

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Zoeterwoude?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Zoals maaltijden als: Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree & Runder rendang met geurige pandanrijst. In onderstaande tekst tref je voorbeelden van doelgroepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De gerechten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en vetarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Op deze manier blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Eenpersoonshuishoudens: Een drukke baan, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zoeterwoude: wat is het aanbod?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Zoeterwoude dan heb je feitelijk 3 keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, prijzen, bewaaradviezen en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zoeterwoude? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Meestal wekelijks of om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeker praktisch als u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-zoeterwoude

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de tabel hierna check je een verzameling populaire bedrijven voor warme maaltijden in Zoeterwoude. Per bedrijf bieden we praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en het tarief. Klik op een maaltijdvoorziening voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van thuismaaltijden

In het schema hierna vind je een database met lokaal georiënteerde organisaties. Onder andere stichtingen, slagerijen, zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Westland, Leiden en Leiderdorp.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager van der GeestDorpsstraat 312381 EKZoeterwoude
BuurtzorgHerenhof 2017-72402 DLAlphen aan den Rijn
Stichting Welzijn Ouderen “De Spil”Saskia van Uylenburchlaan 12377 CROude Wetering
Slagerij van der MeerNoordplein 122371 DARoelofarendsveen
Slagerij van VlietHerenhof 302402 DMAlphen aan Den Rijn
Petit MenuPrins Bernhardstraat 252396 GAKoudekerk aan den Rij
Van der HolstL. Pasteurweg 62408 AGAlphen aan den Rijn
Tom in de buurtDe Oude Wereld 512408 NVAlphen aan den Rijn
Keurslagerij La LauPrins Bernhardstraat 212396 GAKoudekerk aan den Rijn
Stichting Tafeltje DekjeZonnegaarde 232381 LHZoeterwoude
Overzicht met gemeentelijke leveranciers van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Zoeterwoude

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Normaliter is dit contractueel geregeld met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Zoeterwoude. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Diverse thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Zoeterwoude de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend heb je vlees/vis/vleesvervangers. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Runderragout, bloemkool, gekookte aardappelen en Gebonden tomatensoep.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa een half uur op 120 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 4 tot 8 minuten op 600 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Zoeterwoude.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Zoeterwoude?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren variëren nogal. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen en voorwaarden. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,85. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €6,35. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,70) en nagerecht (vanaf €0,95).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je kiezen voor de maaltijdservice Zoeterwoude. We hebben het dan over professionele keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tevens zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Zoeterwoude?
Via de info op www.zoeterwoude.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Ook kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Gelderswoude